Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες έρχονται να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπίρας, στην αγαπημένη μας Κυψελιώτικη στοά. Η μεγάλη ποικιλία και ξεχωριστή ποιότητα των Paragon Brewery, Alea Brewing Co, Sourmena Brew, Midnight Circus, Mustaki Nomad, Strange Brew, Noctua, Charma beer - Κρητική ζυθοποιία, KYKAO, Toul’s Brews, Marmita Beer, Ora Beer, Ale Box, Cava di Patsi με τις μπίρες των 33 Brewing Company, Dark Crops, Flaros, Clepsydra, Noble Men, και KLVT, θα ικανοποιήσουν ως και τους πιο απαιτητικούς ζυθοπότες.

 

Για δύο μέρες η μπίρα – που είναι και ο πρωταγωνιστής του φεστιβάλ – θα ρέει άφθονη, ενώ οι καλύτερες street food επιλογές θα είναι εκεί για να τη συνοδεύουν. Εκεί θα βρεις το γνωστό Tarantino με Philly steak sandwich – ταλιάτα με καραμελωμένα κρεμμύδια, cheddar και bbq sauce -, και με το all-time-classic Smoked Beef Brisket με καπνιστό και σιγομαγειρεμένο στήθος μοσχαριού για 12 ώρες σε ξυλόφουρνο, coleslaw, έκμα πίκλες και BBQ sauce. BBQ μενού με λουκάνικο, pulled pork, και μοσχάρι από το Θείο Νάσσο BBQ, πίτσα σε ξυλόφουρνο από το Pizza Dough! Athens, και εννοείται vegan burgers και club sandwich από το Τρεις Λαλούν.

 

Οι νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες δίνουν ραντεβού στην αγορά Κυψέλης
Για δύο μέρες η μπίρα – που είναι και ο πρωταγωνιστής του φεστιβάλ – θα ρέει άφθονη, ενώ οι καλύτερες street food επιλογές θα είναι εκεί για να τη συνοδεύουν.

 

Το line up του διήμερου εμπλουτίζεται με το merch των microbreweries, μεταξοτυπίες σε t-shirts, tote bags και μικρό-αντικείμενα διαφόρων ελληνικών brands, vintage ρούχα, κοσμήματα θα βρίσκονται σε διαφορετικές γωνιές και θα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Oι Vasilis Jerboa, Blank Studio, Plp Art Jewellery, Dificults, Malou, MaKoU, CUT&PASTE PopArtInThePresent, RAF the ROUGH, MIOU design, Koumpaki, Druantia Georgina, Έχω Φόμο, και Bakayaro, θα είναι εκεί για σένα.

 

To Σάββατο στις 21.00 - 22.30, οι ΦΡΥΔΕΣ – τρεις γυναίκες, τρεις φωνές, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, θα σε προκαλέσουν «να συνδεθείς με τις μνήμες και τα βιώματα σου, να τραγουδήσεις και να ξορκίσεις το παρελθόν» σε ένα μοναδικό live.

 

Οι νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες δίνουν ραντεβού στην αγορά Κυψέλης
Το line up του διήμερου εμπλουτίζεται με το merch των microbreweries, μεταξοτυπίες σε t-shirts, tote bags και μικρό-αντικείμενα διαφόρων ελληνικών brands, vintage ρούχα, κοσμήματα θα βρίσκονται σε διαφορετικές γωνιές και θα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

 

Θα ακολουθήσει την Κυριακή 22.00 - 00.00, η performance OPENUP vol 2: DREAMS. Πίσω από μια βιτρίνα, δύο περφόρμερς θα βρεθούν αποκλεισμένοι, με μοναδικό μέσο επικοινωνίας με τους «έξω» το τζάμι και δύο μαρκαδόρους. Θέμα συζήτησης αυτή τη φορά θα είναι τα όνειρα και οι εφιάλτες. 

 

Εννοείται ότι δεν πρέπει να χάσεις και το εργαστήριο οικιακής ζυθοποίησης του Ale Box Σαββατο και Κυριακή 19.00-20.00.

 

Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους.

 

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη. Είσοδος ελεύθερη.
Σάββατο & Κυριακή 22-23|10, 17.00 - 00.00

 

Οδηγός Γεύσης