ADVERTORIAL

 

Το World of Coffee έρχεται στην Αθήνα και η Samba Coffee Roasters συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση καφέ στον κόσμο που φέτος πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου. Σε ένα περίπτερο γεμάτο από τα αρώματα και τις γεύσεις των μοναδικών της καφέδων, οι εξειδικευμένοι baristi θα μας οδηγήσουν σε μια ιδιαίτερη γευσιγνωσία.

 

Τιμώντας αυτή την ξεχωριστή γιορτή του καφέ, που φέτος συνδέεται με την ιστορική πόλη της Αθήνας, η Samba δημιούργησε, σε συνεργασία με το creative agency Susami, ένα μοναδικό πρότζεκτ με τίτλο «Coffee Myths by Samba». Μια συλλογή προϊόντων όπως t-shirts, αυτοκόλλητα και συλλεκτικά ποτήρια με χαρακτήρες από την ελληνική μυθολογία σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το World of Coffee, μέσα από την οποία η Samba αντανακλά τη γνωστή σε όλους φρέσκια και παιχνιδιάρικη οπτική της. 

 

Η κουκουβάγια της θεάς Αθηνάς πίνει ανέμελα τον καφέ της, ο Ερμής γίνεται ο φτερωτός θεός του «take away», ο Άτλαντας κουβαλάει μια τεράστια κούπα καφέ, ο Ήφαιστος καβουρδίζει με μαεστρία. Αυτές και άλλες πολλές είναι οι εικόνες που παρουσιάζει η Samba ως έναν φόρο τιμής στην Αθήνα, μια πόλη πλούσια σε πολιτισμό αλλά και γεμάτη ανθρώπους παθιασμένους με τον καφέ τους.

 

Η Samba Coffee Roasters στο World of Coffee

 

Για όλο τον Ιούνιο θα μπορούμε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας καφέ στα συλλεκτικά ποτήρια της σειράς Coffee Myths, ενώ όλα τα προϊόντα της σειράς θα βρίσκονται στο περίπτερο της Samba στο World of Coffee και φυσικά θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στο e-shop της εταιρείας αλλά και σε επιλεγμένα καφέ στην Ελλάδα. 

 

Με τα χρόνια, η Samba έχει αποδειχθεί υπέρμαχος του συνδυασμού ποιοτικού καφέ και τέχνης και συνεχίζει να αναπτύσσει την εταιρική της ταυτότητα με διάφορες και ποικίλες εφαρμογές που όλες συνδέονται με ένα αίσθημα: την αγάπη για τον καφέ. Το Coffee Myths είναι ένα ακόμη έργο που δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργήσει μια εμπειρία καφέ πέρα από τα συνηθισμένα.

 

Παράλληλα με τη συμμετοχή της στο World of Coffee, η εταιρεία θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barista με δύο συμμετοχές: τον Νίκο Αντζάρα, head roaster της Samba και δύο φορές νικητή του Ελληνικού Πρωταθλήματος Barista, και την Ella Simon, νικήτρια του Γερμανικού Πρωταθλήματος Barista, η οποία βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στα κεντρικά της Samba για προπονήσεις και θα χρησιμοποιήσει για τον διαγωνισμό της καφέ καβουρδισμένο από την ελληνική εταιρεία. 

 

World of Coffee – Samba Coffee Roasters: HALL 3 L 45

sambacafe.gr

Instagram: @sambacoffeeroasters

Facebook: sambacafegr

Samba Coffee Roasters The Shop, Κολωνάκι: Σόλωνος 36

Samba Coffee Roasters Crossroads, Πανόρμου: Λασκαρίδου 7

Οδηγός Γεύσης