Όποιος δεν συνδέει τα ζυμαρικά με την αγάπη, προφανώς δεν έχει δει ποτέ το «Lady and the Tramp»- οι τετράποδοι, ντροπαλοί εραστές με τα μεγάλα μάτια που μοιράζονται ένα πιάτο μακαρόνια, μαζί με τον τελευταίο κεφτέ, είναι ίσως η επιτομή του love language. Και όσον αφορά το πάθος για τα ζυμαρικά, δεν υπάρχει ίσως κανείς που να γνωρίζει καλύτερα την γλώσσα της αγάπης από τη Barilla!

 

Γιατί αγάπη σημαίνει να μοιράζεσαι στιγμές, ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικές ή μικρές μπορεί να φαίνονται. Και σε έναν κόσμο όπου τα συναισθήματα συχνά ξεπερνούν τις λέξεις, πάντα θα αναδύεται μια παγκόσμια γλώσσα αγάπης: η προετοιμασία ενός σπιτικού γεύματος για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Άλλωστε, τα ζυμαρικά Barilla δεν είναι απλώς ένα comfort food, είναι τα απόλυτα συστατικά μιας κίνησης αγάπης, ανταμοιβής και ευγνωμοσύνης: γι’ αυτό που είμαστε, για όσα έχουμε και για όσους αγαπάμε.

 

Pasta Love: Με τη Barilla δε χρειάζεται να είσαι ερωτευμένος για να γιορτάσεις

Εκεί έξω υπάρχουν πολλά διαφορετικά ζευγάρια. Ζευγάρια που μετρούν χρόνια μαζί, κι άλλα λίγους μήνες, κάποια που γνωρίστηκαν τώρα κι άλλα πριν δεκαετίες και άνθρωποι που δεν είναι καν ζευγάρια, αλλά ορκισμένοι singles. Και παρά τις μικρές ή μεγαλύτερες διαφορές, θα μοιράζονται πάντα κάτι κοινό- εκδηλώνουν την αγάπη τους μαγειρεύοντας για τους αγαπημένους τους.

 

Η Barilla έβγαλε επετειακά limited edition ζυμαρικά σε σχήμα καρδιάς κι εμείς ερωτευτήκαμε ήδη

 

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που ανέθεσε η Barilla στην YouGov, αγάπη σημαίνει να επιστρέφεις στο σπίτι και να βρίσκεις το αγαπημένο σου φαγητό για δείπνο και σε αυτό συμφωνούν σχεδόν 7 στους 10 ανθρώπους. 

 

Όσο για τη γιορτή των ερωτευμένων, φαίνεται πως τα ζυμαρικά έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο και για τους Έλληνες, με το 32% να συμφωνεί αντίστοιχα ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ ζυμαρικών και αγάπης.

 

Η Barilla έβγαλε επετειακά limited edition ζυμαρικά σε σχήμα καρδιάς κι εμείς ερωτευτήκαμε ήδη

 

Και μπορεί για το 46%, η συνταγή που συνδέεται περισσότερο με την αγάπη είναι η καρμπονάρα, αλλά φέτος η Barilla φέρνει την καλύτερη πρόταση για να γιορτάσουμε την ημέρα των ερωτευμένων με τα επετειακά limited edition ζυμαρικά Barilla Cuori σε σχήμα καρδιάς!

 

Κι επειδή το να μαγειρεύεις για κάποιον αγαπημένο είναι μια πράξη φροντίδας, αλλά το να μαγειρεύουμε μαζί είναι η απόλυτη έκφραση αγάπης, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τη γνώση και την ευρηματικότητα των chefs της Barilla, που έχουν ετοιμάσει τις πιο μοναδικές προτάσεις συνταγών με Barilla Cuori- ακόμα και επιδόρπιο ζυμαρικών- για να αντλήσουμε έμπνευση για το δικό μας γεύμα-έκπληξη!

 

Η Barilla έβγαλε επετειακά limited edition ζυμαρικά σε σχήμα καρδιάς κι εμείς ερωτευτήκαμε ήδη

 

* Θα τις βρείτε όλες στο www.barilla.com/el-gr/pasta-love.

 

Πώς θα αποκτήσεις τα limited edition Love Pasta

Τα Barilla Cuori δεν θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, ωστόσο, για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει τρόπος να τα αποκτήσουν, αφού η Barilla ετοιμάζει διάφορες εκπλήξεις παρέα με τη Μαρία Ηλιάκη, τον Ηλία Γκότση, τον Δημήτρη Μακαλιά, τη Frantalina, τη Μυρτώ Κάζη και τη Χαρά Κοντοχρήστου, που θα μοιραστούν μοναδικές, προσωπικές στιγμές για τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά και θα χαρίσουν δύο από τις συλλεκτικές συσκευασίες των ζυμαρικών!

 

Η Barilla έβγαλε επετειακά limited edition ζυμαρικά σε σχήμα καρδιάς κι εμείς ερωτευτήκαμε ήδη

 

Τα καλά νέα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Τα Barilla Cuori μαζί με τις 5 συνταγές και δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορούμε επίσης να διεκδικήσουμε και από τις σελίδες της Barilla σε Facebook και Instagram. Ακολουθήστε το #barillagr και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε τα limited edition Barilla Cuori.

Οδηγός Γεύσης