ADVERTORIAL

 

Το Happy Blender είναι χαρούμενο, πολύχρωμο, τροπικό και είναι στέκι για όλους. Το healthy food spot που βρίσκεται στο Μοναστηράκι υποδέχεται όλη μέρα όλους όσοι θέλουν να τρέφονται ποιοτικά. Θέλεις αυτό να το πεις vegan; Στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι η επιθυμία που έχουμε όλοι να αλλάξουμε τρόπο ζωής ξεκινώντας από την τροφή μας.

 

Happy Blender
Τα açai bowls είναι ίσως το expertise του Happy Blender.

 

Η Δέσποινα και ο Γιώργος γνωρίζουν καλά την αξία της υγιεινής διατροφής και καθημερινά ετοιμάζουν με ολόφρεσκα, βιώσιμα υλικά του τόπου μας μια σειρά από προτάσεις που δοκιμάσαμε πρώτα εδώ, πριν ακόμα γίνουν τάση της σύγχρονης ζωής.

 

Τα açai bowls είναι ίσως το expertise του Happy Blender. Μάλιστα, εισάγει από Βραζιλία τα πολύτιμα super fruits που ευδοκιμούν στον Αμαζόνιο και δημιουργεί λαχταριστές συνταγές. Πρέπει να δοκιμάσεις το Energy, αλλά και το περίφημο Love Bowl με μπανάνα, φράουλα, φιστικοβούτυρο και γάλα αμυγδάλου. Εξαιρετικά και τα smoothie bowls, με πολύχρωμα premium υλικά που συνδυάζονται τόσο στην όψη όσο και στην υπέροχη γεύση καθώς και τα ροφήματα υψηλής διατροφικής αξίας που μπορούν να γίνουν και πρωτεϊνικά, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

 

Happy Blender
Το Happy Blender είναι χαρούμενο, πολύχρωμο, τροπικό και είναι στέκι για όλους.

 

Στο Happy Blender το μενού κρύβει εκπλήξεις για όλους, αλλά, αν θέλεις να ξεκινήσεις από κάπου, δοκίμασε τη φανταστική vegan ομελέτα που γίνεται με μυστική συνταγή και είναι από τα καλύτερα πιάτα για brunch ή lunch break. Τα Buddha Bowls είναι μια πανδαισία χρωμάτων και θρεπτικών τροφών που συνδυάζονται έτσι ώστε να σου προσφέρουν ένα ισορροπημένο και άκρως υγιεινό γεύμα. Μη φύγεις χωρίς να γευτείς τα ωμοφαγικά γλυκά ή τα vegan pancakes με homemade πραλίνα. 

 

Οι περισσότερες συνταγές είναι sugar και gluten free και δημιουργούνται από την αρχή –τίποτα έτοιμο δεν μπαίνει στη κουζίνα– με τη φροντίδα που θα έβαζε μια νοικοκυρά για να ετοιμάσει κάτι υγιεινό για τα παιδιά της. Άλλωστε, τα πιάτα ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σου και μπορείς να απολαύσεις όλη τη διαδικασία προτού παραδοθείς στην υπέροχη γεύση τους που, εκτός από χαρά, σου δίνει και όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι!

 

Happy Blender
Τα Buddha Bowls είναι μια πανδαισία χρωμάτων και θρεπτικών τροφών που συνδυάζονται έτσι ώστε να σου προσφέρουν ένα ισορροπημένο και άκρως υγιεινό γεύμα.

 

Ηφαίστου 39, Αθήνα, 210 3638484

happyblender.gr 

Facebook: Happy Blender

Instagram: happyblender

Οδηγός Γεύσης