Έπειτα από έναν επιτυχημένο χειμώνα, που συστήθηκε στο κοινό και αγαπήθηκε για την αυθεντική ιταλική κουζίνα και τη φινέτσα του, το GiO, «ανοίγει πανιά» για καλοκαιρινές εμπειρίες και μεταφέρεται στην εμβληματική πισίνα του The Margi. Σε έναν από τους πιο ατμοσφαιρικούς καλοκαιρινούς χώρους της Αθήνας, με τις χαρακτηριστικές βουκαμβίλιες και τις αιωνόβιες ελιές, το GiO, έρχεται να προσδώσει περισσότερο ταμπεραμέντο και γεύση Ιταλίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Το γευστικό «ταξίδι» φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Παναγιώτη Γιακαλή, ο οποίος πρόσφατα αναδείχθηκε «Σεφ της Χρονιάς» στα FnL Awards 2025, έχοντας συνδέσει το όνομά του με το The Margi για περισσότερο από μία δεκαετία. Εξίσου, σημαντική διάκριση αποτελεί και η βράβευση του ταλαντούχου Μανώλη Στήθου ως «Chef Pâtissier της Χρονιάς» στους Χρυσούς Σκούφους 2025, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνεται στο γλυκό αποκορύφωμα κάθε γαστρονομικής εμπειρίας.
Και στο καλοκαιρινό GiO η ιταλική κουζίνα παραμένει στο επίκεντρο. Το μενού διατηρεί αγαπημένα signature πιάτα – όπως τα Scaloppine al limone, τα Gnocchi al Tartufo, τα Linguine με καραβίδα – ενώ παράλληλα υποδέχεται προσθήκες, όπως η μιλανέζικη «κοτολέτα» και η γλώσσα Meunière, που υμνούν τη μεσογειακή απλότητα. Τέλος, η Mousse au chocolat για τους λάτρεις της σοκολάτας και το Affogato, για όσους επιθυμούν να μυηθούν στην all time classic ιεροτελεστία των Ιταλών, αναμένεται να αποτελέσουν τον αγαπημένο επίλογο κάθε δείπνου. Τα ολόφρεσκα εποχικά υλικά από τη Margi Farm, αποτελούν τη βάση κάθε πιάτου, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση στην ποιότητα της πρώτης ύλης.
Το κελάρι του GiO προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση από επιλεγμένες ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, ενώ για όσους προτιμούν εμπνευσμένα cocktails, η επιμελημένη από τον Κωνσταντίνο Καρασάββα λίστα, θα ικανοποιήσει κάθε γούστο.
Ημέρες & ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Κυριακή: 13:00 - 00:00
Παρασκευή – Σάββατο: 13:00 - 00:30
The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη
Για κρατήσεις: +30 2108929160
Email: [email protected]
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0