Η Πάτρα έχει βρει από πέρσι τη φύση της: ένα beach bar που βρίσκεται ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα, αποτυπώνοντας πραγματικά τον χαρακτήρα αυτής της περιοχής. Στημένο κυριολεκτικά πάνω στην παραλία της κάτω Ροδινής, το Φυsea έφερε μαζί του όχι μόνο μια ανώτερη αισθητική αλλά και μια φιλοσοφία που αφορά τον σεβασμό προς το περιβάλλον. 

 

Δεν είναι τυχαίο ότι όλος ο σχεδιασμός βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση που το περιβάλλει και ταυτόχρονα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ομορφιά αυτής της γωνιάς της δυτικής Ελλάδας. Και το κάνει τόσο καλά που γίνεται σημείο συνάντησης για επισκέπτες από Αθήνα που αναζητούν σε μόλις μιάμιση ώρα έναν μικρό παράδεισο φτιαγμένο από φυσικά υλικά δίπλα στα κρυστάλλινα νερά του Πατραϊκού Κόλπου.

 

Φύsae

 

Το Φυsea αποτελεί μια αφήγηση του ελληνικού στοιχείου μέσα από αναφορές σε διαφορετικά πολιτιστικά trademarks της χώρα μας, όπως οι κυκλαδίτικοι περιστερώνες που εμπνέουν τον σχεδιασμό του μπαρ. Ταυτόχρονα, τα κεραμικά handmade φωτιστικά και τα ψάθινα καπέλα συνδυάζονται μέσα από τη φυσικότητα της προέλευσής τους με το όλο σκηνικό.

 

Στη βοτσαλωτή παραλία θα χαλαρώσεις πάνω σε luxury ξαπλώστρες ή άνετα πουφ, απολαμβάνοντας τη θάλασσα, τα προσεγμένα comfort πιάτα –το club sandwich σε μια από τις πιο γκουρμέ εκδοχές του– αλλά και τη lounge μουσική. Εξαιρετικό και το μενού του εστιατορίου που εμπνέεται φυσικά από τη Μεσόγειο και συνδυάζει κρέας και ψάρι σε μια λίστα άκρως γαστρονομική και οικεία. Οι ετικέτες κρασιών συνοδεύουν το γεύμα σου και τα signature cocktails έχουν κι αυτά μια δική τους ξεχωριστή ταυτότητα που θα βρεις πολύ ενδιαφέρουσα.

 

Φύsae

 

Το Φυsea είναι μια πραγματική αποκάλυψη για τον τρόπο που συνδέεται με το τοπίο της περιοχής, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα στάνταρ στην κατηγορία «beach bar». Το «Φ» στο όνομά του ως σύμβολο της χρυσής τομής αποδεικνύει ότι η ισορροπία ως έννοια γίνεται εμπειρία απόλαυσης.

 

Την εκπληκτική κουζίνα έστησε ο Γιάννης Κοσμαδάκης (γνωστός από το Μalconis και το Ιnnamorata της Αθήνας) & εκτελεστής του μενού είναι ο σεφ του Φυsea Παναγιώτης Μουστακόπουλος.

 

Φύsae

 

Κάτω Ροδινή, Πάτρα 

Facebook: Fysea_rodini

Instagram: fysea_rodini

Οδηγός Γεύσης