Στην ερώτηση «μπορώ να βρω ένα στέκι για να απολαμβάνω το brunch;» η απάντηση είναι «Εasy Ρeasy»! Το νέο spot του Περιστερίου ήρθε για να αποδείξει ότι είναι πανεύκολο να περάσεις καλά όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο που φτιάχτηκε για να σε κάνει να νιώθεις όμορφα και με όρεξη να δοκιμάσεις όσα έχει να προσφέρει.

 

Ανάμεσα σε αυτά, τον εξαιρετικό καφέ Dimello Three Continents, τη νέα σειρά χαρμανιών του Dimello με πιστοποίηση Rainforest Alliance: τρεις ήπειροι, τρία διαφορετικά χαρμάνια από κόκκους 100% Arabica, με τα καλύτερα χαρακτηριστικά από την καθεμία. Κάθε γουλιά θα σε ταξιδέψει σε έναν ξεχωριστό κόσμο του καφέ, σε μια αναζήτηση για την τέλεια εμπειρία καφέ.

 

Easy Peasy

 

Το χαρμάνι Americas, με αρώματα και γεύσεις από κόκκινα, κίτρινα και πυρηνόκαρπα φρούτα της Αμερικής, σοκολάτα και γλυκούς, ήπιους ξηρούς καρπούς, το Asia, με μαύρη σοκολάτα, αρώματα καπνού και μπαχαρικών, και το Africa, με άρωμα από γιασεμί, πορτοκάλι και λεβάντα, κιτρικά φρούτα, ανανά και φράουλα, το καθένα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αποτελεί από μόνο του έναν καλό λόγο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου στο Easy Peasy.

 

Συνταγές εμπνευσμένες από το σπιτικό πρωινό –άλλωστε στο Easy Peasy νιώθεις ότι είσαι σπίτι σου– είναι τα αυγά μελάτα με γραβιέρα και λουκάνικο και η παραδοσιακή σπανακόπιτα ταψιού ή στραπατσάδα με τριμμένη φέτα και ντομάτα.

 

Easy Peasy

 

Στον δρόμο της παράδοσης κινούνται και οι τηγανίτες με κανέλα και σιρόπι σφένδαμου, που συνοδεύονται από παγωτό βανίλια, ενώ δεν λείπουν οι επιλογές υγιεινής διατροφής όπως το μούσλι με γάλα αμυγδάλου, βρόμη, κανέλα και φιστικοβούτυρο ή το γιαούρτι με γκρανόλα, μύρτιλα και μέλι. Όλα φτιαγμένα με εκλεκτά υλικά και σερβιρισμένα σε χάρτινες συσκευασίες για να μπορείς να τα απολαύσεις ακόμα και on the way, ώστε να νιώθεις ότι η υπόθεση brunch είναι easy peasy.

 

Αιμιλίου Βεάκη 12, Περιστέρι, 6978 949361 

Social: easypeasy.ath

Οδηγός Γεύσης