Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν εκείνοι που ξυπνάνε νωρίς και ξεκινούν την ημέρα τους με την ανατολή του ήλιου και εκείνοι που μπορούν να σηκωθούν πιο αργά και να πάρουν τον χρόνο τους μέχρι να αρχίσει να τρέχει η καθημερινότητα. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, το πρωινό γεύμα είναι η αδιαπραγμάτευτη αξία που θέλεις να απολαμβάνεις όσο πιο συχνά μπορείς. 

 

Το Dot Bistro αναγνωρίζει αυτή την ανάγκη και την ικανοποιεί στο έπακρο, προσφέροντας ένα προσεγμένο brunch menu και μάλιστα σε έναν χώρο που ξεχωρίζει στην περιοχή των Αμπελόκηπων. Όλα ξεκινούν από τον καφέ – αυτό δεν θέλουμε όλοι; Στο Dot ψήνουν το δικό τους specialty χαρμάνι που συνδυάζει κόκκους από Αιθιοπία και Βραζιλία, προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία. Μάλιστα, μπορείς να απολαύσεις το Dot blend και στο σπίτι, αγοράζοντας τη συσκευασία από το retail corner.

 

Dot bistro
Οι γεύσεις είναι all-day υπόθεση που θα απολαύσεις στο Dot από το πρωί μέχρι το βράδυ στις 21:00, με προτάσεις lunch και τη συνοδεία ενός ιδιαίτερου κρασιού. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Στις γεύσεις που σερβίρονται 8:00-16:00 καθημερινά (από τις 10 την Κυριακή) ξεχωρίζουν πιάτα όπως το avocado toast με μους αβοκάντο σε προζυμένιο ψωμί, μπέικον, σπασμένη φέτα, αυγό ποσέ και ρόκα με ντοματίνια. Στα μπεστ σέλερ του Dot και το κρουασάν που γεμίζεται με scrambled eggs, φρέσκο κρεμμύδι και λάδι τρούφας. Αν αναζητάς γλυκές συνταγές για να συνοδεύσεις τον καφέ σου, δοκίμασε οπωσδήποτε το κρουασάν βουτύρου με homemade κρέμα πατισερί και κόκκινα φρούτα, ενώ καθημερινά θα βρεις φρεσκοψημένα κέικ και cookies. Εξάλλου, εδώ κάθε μέρα υπάρχει μια έκπληξη και όλο το μενού αλλάζει 2-3 φορές τον χρόνο για να ακολουθεί την εποχικότητα της φύσης.

 

Οι γεύσεις είναι all-day υπόθεση που θα απολαύσεις στο Dot από το πρωί μέχρι το βράδυ στις 21:00, με προτάσεις lunch και τη συνοδεία ενός ιδιαίτερου κρασιού. Οι Αμπελόκηποι γίνονται προορισμός, με αυτό το στέκι που βάζει τη δική του τελεία στη γευστική απόλαυση.

 

Dot bistro
Eδώ κάθε μέρα υπάρχει μια έκπληξη και όλο το μενού αλλάζει 2-3 φορές τον χρόνο για να ακολουθεί την εποχικότητα της φύσης. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Σεβαστουπόλεως 117 & Πεζοπούλου, Αμπελόκηποι, 211 4188436

Facebook: Dot Bistro

Instagram: dotbiostrot

Οδηγός Γεύσης