ADVERTORIAL

 

Οι συνήθειές μας αλλάζουν, η διατροφή μας εξελίσσεται και οι απαιτήσεις μας για κάθε γεύμα ή σνακ είναι μια συνεχής αναζήτηση για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Η ΔΩΔΩΝΗ, που χρόνια τώρα είναι κομμάτι της καθημερινής μας γευστικής απόλαυσης, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί τις νέες διατροφικές τάσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στην plant based φιλοσοφία.

 

ΔΩΔΩΝΗ Plant'd: Επιδόρπια με βάση τη βρώμη που θα λατρέψουν όλοι όσοι εκτιμούν την ποιοτική γεύση
Τα επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d με βάση τη βρώμη που θα λατρέψουν όχι μόνο οι vegan αλλά και όλοι όσοι εκτιμούν την ποιοτική γεύση.

 

Καινοτομώντας για μία ακόμα φορά, η ΔΩΔΩΝΗ παρουσιάζει τα επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d με βάση τη βρώμη που θα λατρέψουν όχι μόνο οι vegan αλλά και όλοι όσοι εκτιμούν την ποιοτική γεύση. Τα τρία νέα προϊόντα είναι ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας και θα σε ενθουσιάσουν χάρη στην πλούσια γεύση, τη βελούδινη υφή τους και, φυσικά, τη νοστιμιά που κερδίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

 

ΔΩΔΩΝΗ Plant'd
Τα ΔΩΔΩΝΗ Plant’d δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές, λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια ή ξηρούς καρπούς.

 

Φτιαγμένα με βάση τη βρώμη και από φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού, τα ΔΩΔΩΝΗ Plant’d δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές, λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια ή ξηρούς καρπούς. Με λίγα λόγια, είναι απολύτως φυσικά και γεμάτα θρεπτικές αξίες.

 

Σε τρεις διαφορετικές προτάσεις, φυσική, βανίλια και μήλο-κανέλα, για να διαλέξεις τη δική σου ή για να τις απολαμβάνεις τη μία μετά την άλλη, ώστε να μη βαριέσαι ποτέ!

 

ΔΩΔΩΝΗ Plant'd
Τα επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d είναι η νέα γευστική συνήθεια που ήρθε για να συνδυάσει θρέψη και απόλαυση σε ένα κυπελλάκι.

 

Η plant based διατροφή γίνεται πιο yummy από ποτέ και η επιθυμία για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής ικανοποιείται με τον πιο απολαυστικό και εύκολο τρόπο. Αρκεί να πας μέχρι το ψυγείο σου και να παραδοθείς στην πλούσια γεύση του δικού σου ΔΩΔΩΝΗ Plant’d που φτιάχνεται από εξαίρετης ποιότητας συστατικά και με ζωντανές καλλιέργειες, κατάλληλες για vegan αλλά και όσους αγαπάμε την τροφή που μας κάνει καλό. Τα επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d είναι η νέα γευστική συνήθεια που ήρθε για να συνδυάσει θρέψη και απόλαυση σε ένα κυπελάκι.

 

Περισσότερες πληροφορίες: 

Instagram: @dodoni.eu

Οδηγός Γεύσης