Όσοι μένουν στην Αθήνα το καλοκαίρι έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μικρά μυστικά που κάνουν την πόλη να φαίνεται διαφορετική. Ειδικά αν βρεις εκείνο το σημείο που σου επιτρέπει να τη δεις από ψηλά, ανακαλύπτοντας και πάλι την κρυμμένη ομορφιά της.

 

Στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Novotel Athens θα βρεις την πιο εντυπωσιακή θέα σε όλη την Αθήνα, με την Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβηττού να ξεχωρίζουν, καθώς το βλέμμα σου φτάνει μέχρι τον Πειραιά.

 

Εδώ σε περιμένουν οι γεύσεις του Clair de Lune που, σε απόλυτη αρμονία με την ατμόσφαιρα του χώρου, δημιουργούν μια εμπειρία fine dining που θα σε εντυπωσιάσει.

 

Claire de Lune

 

Με οδηγό τη μεσoγειακή παράδοση, οι σεφ προτείνουν πιάτα που βασίζονται σε εξαιρετικές πρώτες ύλες αλλά και στη δημιουργική προσέγγιση της σύγχρονης γαστρονομίας. Ξεκινώντας με δροσιστικά κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα καθημερινά από τις 20:00, μπορείς να ζήσεις ένα ταξίδι γεύσεων επιλέγοντας από το μενού του Clair de Lune κάποια από τις δροσιστικές σαλάτες – must try η πρόταση με τον καπνιστό σολομό.

 

Τα ολόφρεσκα εποχικά υλικά, τα βότανα από τον κήπο του εστιατορίου και οι ψαγμένες τεχνικές απογειώνουν κάθε γεύση για να σε κάνουν να νιώσεις την έκπληξη του διαφορετικού

 

Οι επιλογές σε επιδόρπια ολοκληρώνουν την εμπειρία, καθώς η φωτισμένη Αθήνα καδράρεται μπροστά σου. Και επειδή αυτό το σκηνικό δύσκολα το αποχωρίζεσαι, οι μείξεις των bartenders μπορούν να σε κρατήσουν μέχρι αργά στο roof garden του Novotel Athens, προσφέροντας την πιο lounge εκδοχή της καλοκαιρινής Αθήνας. Ένας χώρος που σε κάνει να δεις την πιο όμορφη πλευρά της καθημερινότητας, καθώς αισθάνεσαι ότι από δω μπορεί και να φτάσεις τα αστέρια. 

 

Claire de Lune

 

Μιχαήλ Βόδα 4-6, 210 8200700, δωρεάν υπόγειο πάρκινγκ, Facebook: Novotel Athenes