Το Περιστέρι είναι μια γειτονιά ζωντανή που έχει τα δικά της στέκια και αν είσαι από εκεί, τα γνωρίζεις καλά. Αν, πάλι, δεν είσαι της περιοχής, πρέπει να μάθεις ότι το Café Café είναι από τα μαγαζιά που χρόνια τώρα μαζεύει παρέες για καφέ ή ποτό αλλά και πεινασμένους brunchers που ξέρουν ότι εδώ θα βρουν νόστιμα πιάτα πρωινού για να ξεκινήσουν την ημέρα όπως ακριβώς πρέπει, με αρωματικό espresso και συνταγές φτιαγμένες όπως στο σπίτι ενός φιλικού σπιτιού.

 

Αν αναζητάς ένα γλυκό boost, πρέπει να δοκιμάσεις την αυγόφετα από τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού, butterscotch, μπανάνα και φουντούκι ή τα red velvet pancakes με κρέμα red velvet, φράουλες και σιρόπι. Αν πάλι είσαι από αυτούς –τους πολλούς– που θέλουν το πρωί να φάνε ένα γεύμα που θα τους κρατήσει όλη μέρα, τα αυγά scrambled καγιανά με ντομάτα, κρεμμύδι, ντοματίνια και τριμμένη φέτα είναι ένα πιάτο που έρχεται από την ελληνική παράδοση και συνεχίζει να ενθουσιάζει με τη γεύση του ακόμα και τους πιο ψαγμένους της γεύσης.

 

Café Café
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Μη διστάσεις να βουτήξεις το ζυμωτό ψωμί που κάνει την απόλαυση αυθεντικά μοναδική. Το Café Café φτιάχνει και νόστιμα σάντουιτς, όπως το Οpen Αvocado με γουακαμόλε, αβοκάντο, τριμμένη φέτα και αυγό ποσέ, που παίρνει ένα ιδιαίτερο άρωμα από τον κόλιανδρο και ξεχωρίζει.

 

Αυτό το στέκι γίνεται all-day προορισμός, αλλά ειδικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο υποδέχεται μέχρι αργά τις βόλτες και τις εξόδους σας για ποτό ή κοκτέιλ. Κάθε Κυριακή μπορείς να διασκεδάσεις με τα θεματικά πάρτι που στήνονται στον χώρο, με μουσικές από τα ’80s και τα ’90s. Ενώ κάθε Café Café έχει πάντα να σου προσφέρει κάτι που θα σου αρέσει και εύκολα γίνεσαι σταθερός πελάτης ή μάλλον πιστός φίλος.

 

Αιμιλίου Βεάκη 60, Περιστέρι, 210 572 0060 

www.cafecafebar.gr

Facebook: Cafe-Cafe

Instagram: _cafe__cafe_

Οδηγός Γεύσης