Το brunch έχει μπει στη ζωή μας και έχει κατακτήσει τη θέση που του αξίζει ως το καλύτερο ίσως γεύμα της ημέρας. Γι’ αυτήν τη γευστική συνήθεια που οι περισσότεροι λατρεύουμε πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Άγγλους του προηγούμενου αιώνα και τους The Brunchers. 

 

Το όνομα που ήρθε στο κέντρο της Αθήνας πέρσι κατάφερε σε λιγότερο από έναν χρόνο να ταυτιστεί όχι μόνο με την έννοια του brunch αλλά και με μία από τις καλύτερες εκδοχές του. Δεν είναι τυχαίο το ότι στην πόρτα του The Brunchers  φιγουράρει πλέον η διάκριση του ΤripAdvisor που το κατατάσσει στο top 10 των εστιατορίων globally.

 

Τhe Brunchers

 

Όπως επίσης δεν είναι τυχαίο το ότι σε τόσο μικρό διάστημα αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο – και μάλιστα είναι οι κάτοικοι αυτής της πόλης που έχουν γίνει φανατικοί θαμώνες και όχι μόνο οι περαστικοί ή οι τουρίστες του Ψυρρή.

 

Το The Brunchers υποσχέθηκε κάτι και το έκανε. Ανέδειξε το late breakfast σε ένα all-day γεύμα που μπορείς να απολαύσεις σε αυτό το μοντέρνο μπιστρό που ανοίγει το πρωί και κλείνει μετά τις 16:00, διατηρώντας αναλλοίωτη την ταυτότητά του. Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης, ακολουθώντας αυτήν τη φιλοσοφία, δημιούργησε ένα μενού εξαιρετικό, όπου θα βρεις τα δικά σου αγαπημένα. 

 

Από τα κλασικά Croque Madame και τη στραπατσάδα με πικάντικη φέτα μέχρι τις τηγανίτες με κρέμα φουντουκιού, κάσιους και σιρόπι σοκολάτας και από το vegan healthy bowl με γιαούρτι καρύδας, γκρανόλα χωρίς γλουτένη, φράουλες και νιφάδες καρύδας μέχρι το ζεστό muffin σοκολάτας με παγωτό, ο κατάλογος είναι μια σειρά από αλμυρές και γλυκές δημιουργίες με ποιοτικά υλικά που μπορείς να συνοδεύσεις είτε με τον καφέ, είτε με τον χυμό σου ή ακόμα και με ένα ποτήρι κρασί.

 

Τhe Brunchers

 

Επειδή εδώ το brunch μπορεί να είναι εκείνο το lunch break από τη δουλειά ή η στάση στη βόλτα σου, οι προτάσεις δεν σταματούν να σε εκπλήσσουν με την comfort νοστιμιά τους που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Pasta και πίτσα, μπέργκερ και φρέσκιες σαλάτες συνδυάζονται σε μια εμπειρία που, πάνω απ’ όλα, ξεχωρίζει χάρη στην ικανότητα του team των Τhe Brunchers να εκφράζουν την ουσία της φιλοξενίας. 

 

Μάλιστα, πλέον μπορείς να απολαμβάνεις αυτήν τη φιλοξενία ακόμα πιο άνετα, αφού ο ισόγειος χώρος του Concierge Hotel, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, έγινε πλέον ένας ακόμα χώρος που θα φιλοξενεί τους brunchers αυτής της πόλης καθημερινά 8:00-16:00 και Σαββατοκύριακα 08:00-18:00.

 

Αγίας Θέκλας 5, Ψυρρή 6944 200899

Facebook: The Brunchers 

Instagram: thebrunchers_athens

Οδηγός Γεύσης