Πολυνησιακό, εξωτικό και άκρως ερωτικό, το ολοκαίνουργιο Boonga Boonga, ένα μαγαζί καθαρά ινσταγκραμικό, ήρθε στο Παλαιό Φάληρο για να εξάψει τη φαντασία μας και μαζί τη γευστική μας επιθυμία. Ένα άκρως funky Thai bar restaurant που προκαλεί πονηρά χαμόγελα με την πρώτη ματιά και χαμόγελα ικανοποίησης με την πρώτη δοκιμή. 

 

Το μενού που επιμελείται ο σεφ Νίκος Καραγιάννης αποτελεί μια σαφή αναφορά στην πολυνησιακή κουζίνα με έμφαση στην ταϊλανδέζικη γαστρονομία, και μάλιστα σε μία από τις πιο επιτυχημένες version της.

 

Boonga Boonga
Εδώ θα βρεις παραδοσιακά πιάτα όπως pad thai noodles, ταϊλανδέζικα tacos, Caramel Brisket bao buns, miso soup και πολλά άλλα που θα σου κλείσουν πονηρά το μάτι!

 

Εδώ θα βρεις παραδοσιακά πιάτα όπως pad thai noodles, ταϊλανδέζικα tacos, Caramel Brisket bao buns, miso soup και πολλά άλλα που θα σου κλείσουν πονηρά το μάτι! Θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα Dragon Balls με ταρτάρ σολομού, thai ponzu, αβοκάντο και sriracha sauce, τα Mushroom Tempura bao buns με μανιτάρι tempura, πίκλα αγγούρι, ντοματίνια και thai basil mayo, αλλά και τα Duck spring rolls με πάπια, λαχανικά και galangal.

 

Τα κοκτέιλ που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Καψιόχα συνοδεύουν τέλεια τις γεύσεις. Οι signature μείξεις έχουν κι αυτές έναν πιο kinky χαρακτήρα τόσο στη γεύση, που σε γοητεύει, όσο και στο όνομα. Ανάμεσα στα must try, το Mama likes it salty, το Caramel Οrgy και το Spunk me & burn me που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστα!

 

Boonga Boonga
Ο χώρος, πληθωρικός και ατμοσφαιρικός, συνδυάζει επιτυχημένα την ταϊλανδέζικη κουλτούρα με σύγχρονα στοιχεία αλλά και vintage επιρροές ώστε κάθε γωνιά, κάθε λεπτομέρεια να τραβάει το βλέμμα σου.

 

Ο χώρος, πληθωρικός και ατμοσφαιρικός, συνδυάζει επιτυχημένα την ταϊλανδέζικη κουλτούρα με σύγχρονα στοιχεία αλλά και vintage επιρροές ώστε κάθε γωνιά, κάθε λεπτομέρεια να τραβάει το βλέμμα σου. To όνομα Boonga Boonga βγαίνει από τα γνωστά πάρτι του Cavaliere - Silvio Berlusconi. Στα highlights που σίγουρα θα προσέξεις είναι το κλασικό πιάνο που φιγουράρει στην είσοδο και σε προετοιμάζει για όσα σε περιμένουν. Οι μουσικές με ήχους από την groovy, latin και disco σκηνή συμφωνούν με το όλο ύφος του Boonga Boonga που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις.

 

Ναϊάδων 2 & Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο, 210 9824034,

Instagram: boongaboonga_athens

Οδηγός Γεύσης