Στην καρδιά της διαβόητης Τρούμπας βρίσκεται το Beluga Art, ένας all-day πολυχώρος-ορόσημο αλλά και hot-spot του αθηναϊκού nightlife, που καταφέρνει να παντρέψει με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο την πολυτέλεια με την κομψότητα και την ύψιστη ποιότητα.

 

Σχεδιαστικά, ο χώρος συναντά το καλλιτεχνικό κίνημα του art déco, ενώ ταυτόχρονα δέχεται επιρροές από το Bauhaus. Εμβληματικά φωτιστικά και αυστηρά γεωμετρικά σχήματα τύπου Mondrian κοσμούν το Beluga σε συνδυασμό με την πληθώρα έργων τέχνης που μπορεί να βρει κανείς σε όλη την έκταση του χώρου.

 

Beluga
Εμβληματικά φωτιστικά και αυστηρά γεωμετρικά σχήματα τύπου Mondrian κοσμούν το Beluga σε συνδυασμό με την πληθώρα έργων τέχνης που μπορεί να βρει κανείς σε όλη την έκταση του χώρου.

 

Το Beluga είναι ένας πολυχώρος, καθώς «διαιρείται» σε τέσσερα τμήματα. Το πρώτο τμήμα βρίσκεται ακριβώς μετά την είσοδο και είναι στρωμένο με ξύλο νιαγκόν, θυμίζοντας οπτικά το κατάστρωμα ενός γιοτ. Προχωρώντας, επικρατεί ο χώρος lounge με την επιβλητική μπάρα η οποία είναι εξοπλισμένη με mini ασανσέρ που φιλοξενούν premium labels και ακολουθεί το πολυεπίπεδο εστιατόριο, στο οποίο εκτίθενται κάτω από γυάλινο δάπεδο θεμέλια της 5ης στοάς του Πειραιά από το 435 π.X. Τέλος, στο βάθος βρίσκεται το «μυστικό» garden lounge, ιδανικό σημείο για πιο privé συναντήσεις χειμώνα-καλοκαίρι.

 

Από το πρωί έως το βράδυ η κουζίνα του Beluga είναι έτοιμη να σου χαρίσει ένα γευστικό ταξίδι. Οι επιλογές ταιριάζουν με κάθε στιγμή της ημέρας και κινούνται από πιάτα brunch μέχρι και sushi. Το μενού υψηλής γαστρονομίας έχει επιμεληθεί πλήρως ο executive chef Πρόδρομος Κωσταράς, εισάγοντας ιαπωνικά και περουβιανά στοιχεία στη μεσογειακή κουζίνα. 

 

Beluga
Το μενού υψηλής γαστρονομίας έχει επιμεληθεί πλήρως ο executive chef Πρόδρομος Κωσταράς, εισάγοντας ιαπωνικά και περουβιανά στοιχεία στη μεσογειακή κουζίνα. 

 

Οι βραδιές κινούνται σε funky ρυθμούς με τζαζ, σουίνγκ και μπλουζ ήχους να συντροφεύουν το δείπνο ή τα κοκτέιλ των επισκεπτών, ενώ πιο αργά η ατμόσφαιρα αποκτά party vibes με uplifting ελληνικά hits. Μεσοβδόμαδα θα συναντήσεις διάφορα events και live shows που αναρτώνται από τη σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ οι Κυριακές είναι αφιερωμένες στο ελληνικό πάρτι «Σπικ Γκρικ» που ξεκινά από νωρίς το απόγευμα και κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! 

 

Όποια ώρα κι αν βρεθείς στο Beluga, θα ζήσεις μια εμπειρία που αφορά όλες τις αισθήσεις σε έναν χώρο που έχει φτιαχτεί για να σε παρασύρει με την ατμόσφαιρα, τις γεύσεις και τις μουσικές του.

 

Beluga
Από το πρωί έως το βράδυ η κουζίνα του Beluga είναι έτοιμη να σου χαρίσει ένα γευστικό ταξίδι.

 

2ας Μεραρχίας 8-10, Πειραιάς, 210 4116505 

Facebook: Beluga

Instagram: beluga_art,  beluga_foodblog

 

Οδηγός Γεύσης