Την Κυριακή 20 Μαρτίου, στην γειτονιά τους, στο Παγκράτι, το Antonis Selekos Conceptual Desserts και η ομάδα του Hippy 3 συνδιοργανώνουν ένα sweet pop-up brunch, στον χώρο της δεύτερης, στο all day στέκι της Σπύρου Μερκούρη δηλαδή και στον αριθμό 22.  

 

Με χαλαρή διάθεση και σε funky ρυθμούς όσοι τους επισκεφθείτε θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα πρωτότυπο μενού από έναν δυναμικά ανερχόμενο pastry chef, από τον Αντώνη Σελέκο που καταπιάνεται για πρώτη φορά (στην Αθήνα τουλάχιστον) με το brunch.  

 

Aυτή την Κυριακή θα δοκιμάσουμε τη brunch πρόταση του Αντώνη Σελέκου

 

Είναι πολύ πιθανό να έχετε απολαύσει ήδη το πανετόνε του, το οποίο με το που εμφανίστηκε τα Χριστούγεννα του 2020 έγινε αμέσως viral. Πλέον, στο Antonis Selekos Conceptual Desserts (Εριφύλης 2, 2107248888) φτιάχνουν πανετόνε όλο τον χρόνο. Αυτή την Κυριακή θα γευτείτε την καινούρια πρόταση που διατίθεται στο εργαστήριο του pastry chef με το φιστίκι Αιγίνης, τα cranberries και τη λευκή σοκολάτα. Ακόμα, θα συναντήσετε γλυκά όπως το crunchy choux με πραλίνα φουντουκιού ή με passion fruit, καραμέλα και ανθό αλατιού, σαν το kumquat meringue με κρέμα λεμονιού και labneh. Αντί για κλασικά θα βρείτε τα forest pancakes με κρέμα βανίλιας με λάιμ και cream cheese, με χυμό φράουλας και φρέσκα φρούτα. Θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις.  

 

 

Εκείνη τη μέρα θα συνδυάσετε τον καφέ του Hippy3 ή ένα κρασί με γλυκά φτιαγμένα από το μηδέν. Το μενού θα είναι διαθέσιμο από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. 

 

Hippy3, Σπύρου Μερκούρη 22A, Παγκράτι, (για κρατήσεις) 2107251154.  

 

Οδηγός Γεύσης