ADVERTORIAL

 

Τρεις γενιές βρίσκονται πίσω από το όνομα Αρβανίτη. Τρεις γενιές που έχουν διαγράψει μια σημαντική πορεία μέσα στον χρόνο παράγοντας εκλεκτά τυριά, τα οποία πλέον διατίθενται όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και σε περισσότερες από 30 χώρες. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το ότι η επιτυχία του Τυροκομείου Αρβανίτη αποτυπώνεται με συνεχείς διακρίσεις. Πιο πρόσφατη το Χρυσό Βραβείο 2024 στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας στη Φρανκφούρτη για το ανθότυρό του.

 

Το Ανθότυρο ΑΡΒΑΝΙΤΗ, παρασκευασμένο με τυρόγαλο αγνού πρόβειου, γίδινου και αγελαδινού γάλακτος, εντυπωσιάζει με τη βελούδινη γεύση του, ενώ η κρεμώδης υφή του λιώνει στο στόμα, αφήνοντας ένα ίχνος φρεσκάδας που αιχμαλωτίζει. Η προσθήκη γίδινου αφρόγαλου προσδίδει μια εκλεπτυσμένη πινελιά, ενώ η χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και λιπαρά κάνει αυτό το ανθότυρο ιδανική επιλογή για μια υγιεινή διατροφή.

 

Αν θέλεις να απολαύσεις τη μοναδική γεύση του, μπορείς να το σερβίρεις με φρέσκο ψωμί ή τριμμένο πάνω σε ζεστά ζυμαρικά για μια απλή, αλλά πολύτιμη γευστική εμπειρία, να το προσθέσεις σε μια φρέσκια σαλάτα με φρούτα και παραδοσιακά ελληνικά βότανα για μια ελαφριά και υγιεινή επιλογή ή να το βάλεις στις αγαπημένες σου πίτες, αλμυρές αλλά και γλυκές, ενώ οι λάτρεις του οίνου θα συνοδεύσουν μοναδικά ένα ποτήρι λευκό κρασί.

 

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι το Frankfurt Trophy, ένα εμβληματικό γεγονός που έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη πολλών αξιολογητών και παραγωγών ανά τον κόσμο, ξεχώρισε το προϊόν αυτό. Μέσα σε ένα πλαίσιο αυστηρού ανταγωνισμού και υψηλής ποιότητας, το Ανθότυρο ΑΡΒΑΝΙΤΗ εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και απέσπασε το Χρυσό Βραβείο ως το καλύτερο ελληνικό τυρί της διοργάνωσης!

 

Η οικογένεια του Τυροκομείου ΑΡΒΑΝΙΤΗ εισπράττει την επιβράβευση ως κίνητρο για να συνεχίσει να προσφέρει απαράμιλλης ποιότητας τυριά και να προωθεί την κουλτούρα και τη διατροφή του τόπου μας στο εξωτερικό. Το μεγαλύτερο βραβείο για το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ παραμένει η προτίμηση του κόσμου που συνεχώς αυξάνεται, δίνοντας αξία στην αγάπη και το μεράκι που κρύβεται πίσω από κάθε προϊόν με αυτό το όνομα.

 

Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, 2310 709559-951 

www.cheese.gr

Facebook: Arvanitis Greek Cheeses 

Instagram: feta.arvaniti

Οδηγός Γεύσης