Το ανανεωμένο Bella Vespa των Νοτίων Προαστίων

Κλασσικά ιταλικά πιάτα με έξυπνες πινελιές

LIFOTEAM 11.5.2017 | 16:52

 

To Bella Vespa ανανεώθηκε αισθητικά και γαστρονομικά και παραμένει ένας από τους ωραιότερους κήπους των Νοτίων Προαστίων. Ο Βαγγέλης Λεούσης ως Consultant Chef πλέον, με επικεφαλής τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου σας περιμένουν με ένα νέο ανανεωμένο μενού συνδυάζοντας πιο παραδοσιακές συνταγές με μια μοντέρνα διάθεση.

 

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου δημιουργεί ενδιαφέρουσα ιταλική κουζίνα ταιριάζοντας κλασσικά πιάτα με έξυπνες πινελιές, όπως το φρέσκο caserecce με τζίντζερ τσίλι και φρέσκα αχνιστά μύδια ή το new style ravioli με κλασσικη γέμιση σπανάκι ρικότα και αυτή τη φορά σε φύλλο ρυζιού με σάλτσα παρμεζάνας με φασκόμηλο. Μη παραλείψετε να γευτείτε την κλασσική συνταγή της Caccio e Pepe με φρέσκια τρούφα και δώστε στο δείπνο σας τον τέλειο επίλογο απολαμβάνοντας την επιστροφή της pavlova, best seller της περασμένης χρονιάς.

 

Μια από της πιο ταλαντούχες Ελληνίδες bartender της νέας γενιάς, η Χριστίνα Δαλιάνη, φέτος παρουσιάζει ένα νέο κατάλογο με έμφαση σε apperitive cocktail με ιταλικές επιρροές και καλοκαιρινές γεύσεις που αγκαλιάζουν φρούτα της εποχής με χειροποίητα Coulis όπως ο συνδυασμός: τζιν, Περουβιανό Callamansi λικέρ πορτοκαλί και άρωμα από μπαχαρικά.

 

Bella Vespa, Κύπρου 11, Γλυφάδα, Τηλ. 21 0898 2880

 

Το ανανεωμένο Bella Vespa των Νοτίων Προαστίων

Το ανανεωμένο Bella Vespa των Νοτίων Προαστίων