Ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας παρέα με τη Mastercard

Αυτό που δίνει ξεχωριστή γεύση σε κάθε τραπέζι είναι οι άνθρωποι.

LIFOTEAM 13.11.2019 | 10:59

Όσο κι αν μας πιέζει η καθημερινότητα, νιώθουμε τυχεροί που ζούμε στην Ελλάδα, στο μέρος που ο ήλιος δε σταματά το καλοκαίρι και οι άνθρωποι συνεχίζουν να περνούν καλά πέρα από τις όποιες δυσκολίες.


Αν το καλοσκεφτείτε, ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να περάσει κανείς καλά είναι το φαγητό, με τις αμέτρητες ελληνικές συνταγές που έχουν απροσδόκητες παραλλαγές από μέρος σε μέρος. Απλό ή σύνθετο, μοντέρνο ή παραδοσιακό, στο σπίτι ή σε εστιατόριο, παντού μπορούμε να ευχαριστηθούμε το καλό ελληνικό φαγητό.


Αυτό που δίνει ξεχωριστή γεύση σε κάθε τραπέζι είναι οι άνθρωποι, γιατί οι περισσότεροι δεν βλέπουν το φαγητό σαν ανάγκη, αλλά σαν μια αφορμή για να συναντήσουν τους αγαπημένους τους και να περάσουν ποιοτικό χρόνο.


Τώρα, μπορούμε να μοιραστούμε μία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία με έναν αγαπημένο μας και να ανακαλύψουμε τη γεύση της Ελλάδας σε τρία ιστορικά σημεία της πόλης παρέα με τη Mastercard και το περιοδικό «Γαστρονόμος».

 

Ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας παρέα με τη Mastercard


Κάθε ανέπαφη ή online συναλλαγή με κάρτα Mastercard® μπορεί να μας οδηγήσει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά για να εξερευνήσουμε τον Χειμώνα των Κυκλάδων, στο Αρχοντικό Μπενιζέλων για να ακολουθήσουμε τα νέα γευστικά μονοπάτια της Μικράς Ασίας και στο Μέγαρο Υπατία για να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο με γεύσεις από την παλιά Αθήνα.


Σε αυτά τα events, διακεκριμένοι σεφ από κορυφαία εστιατόρια μοιράζονται μνήμες, ιστορίες, συνταγές και μυστικά της ελληνικής κουζίνας σε τρεις βραδιές που περιλαμβάνουν γευσιγνωσία επιλεγμένων τοπικών προϊόντων, live cooking experience και ένα μοναδικό γεύμα με τη δημιουργική τους επιμέλεια.


Αν θέλετε να ανακαλύψετε τη γεύση της Ελλάδας μαζί με έναν φίλο ή φίλη σας, διαβάστε περισσότερα στο Facebook της Mastercard και κάντε την αρχή για κάτι ανεκτίμητο.

Οδηγός Γεύσης