Πόσο καιρό έχει ν’ ακούσεις τη λέξη «παλιόφιλος»; Κι όμως, αυτή η λέξη έχει μια ζεστασιά και μια αυθεντικότητα που δύσκολα αποδίδεται με κάποια αντίστοιχη. Αυτήν τη λέξη αντιπροσωπεύει το Old Dog που δημιουργήθηκε για να επαναφέρει την έννοια του family bar στην all-day εκδοχή του.

 

O χώρος, με στοιχεία industrial, παραμένει φιλικός και ανοιχτός (αυτό το δεύτερο κυριολεκτικά, αφού ενώνεται με τον πεζόδρομο, δημιουργώντας μια αίσθηση ανάλαφρη).

 

Old Dog: Για ξεχωριστά cocktails στη Νέα Φιλαδέλφεια
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO

 

Από το πρωί με καφέ και brunch, αλλά και αργότερα με γεύσεις από την κουζίνα που θα σε συνοδεύουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, το Old Dog καταλήγει να γίνει το στέκι που θα σε κρατήσει στην μπάρα του για να χαζέψεις και αμέσως μετά να δοκιμάσεις κάποια από τις 200 plus ετικέτες αποσταγμάτων που φιγουράρουν στην κάβα του.

 

Εκείνο, όμως, που σίγουρα θα απολαύσεις είναι τα ξεχωριστά κοκτέιλ που βασίζονται στην εμπειρία των ανθρώπων του (καθένας με τη δική του ιστορία πίσω από το μπαρ) αλλά και στις τεχνικές που ακολουθούν για να προτείνουν καθαρές γεύσεις με δροσερή απλότητα και υλικά που τα «ακούς», ένα ένα ξεχωριστά.

 

Old Dog: Για ξεχωριστά cocktails στη Νέα Φιλαδέλφεια
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO

 

Τα φρούτα εποχή και τα μπαχαρικά, συνδυάζονται με το κατάλληλο ποτό και εμπλουτίζονται με special παρασκευές, όπως ο αφρός από μπανάνα και lime. Στα must try είναι το Epic με αλατισμένη καραμέλα με σιρόπι μελιού και ανθόνερο αλλά και το Snached με βοτανικό πράσινο τσάι και Gin.

 

Στις μουσικές, τα ακούσματα κινούνται ανάμεσα σε house, funky και soul με πολλά events από DJs που τιμούν τη soulfull και afro house. 

 

Σάρδεων 6, Ν. Φιλαδέλφεια, 216 7002652, FB: olddogbar, Instagram: olddogbar