Αυτό το καλοκαίρι, η Σύρος έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στην επιλογή των διακοπών μας. Αν βρεθείτε εκεί, θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το «Kouchico», το μοναδικό βραβευμένο μπαρ του νησιού και ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας.

 

Μια από τις πιο ενημερωμένες κάβες, με μοναδική ποικιλία σε ετικέτες ποτών και ωραίες μουσικές επιλογές δημιουργούν όλα τα απαραίτητα vibes ώστε να κάνουν τον πολυσύχναστο πεζόδρομο όπου βρίσκεται, το καλύτερο στέκι για φέτος το καλοκαίρι.

 

Kouchico

 

Το δυνατό χαρτί του Kouchico αποτελούν τα cocktails τόσο τα classics όσο και τα signatures, με την υπογραφή του Γιάννη Σουρμενίδη. Και επειδή καλοκαίρι σημαίνει cocktails, η νέα cocktail list εμπνευσμένη από τον εμβληματικό φάρο του νησιού, είναι κάτι που θα πρέπει να δοκιμάσετε. Χωρισμένη σε δύο κατηγορίες , μια για τους λάτρεις των ξεκάθαρων cocktail αλλά και αυτής των Bubbles& fizz για όσους προτιμούν κάτι πιο ελαφρύ και με φυσαλίδες , μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για όλες τις ώρες της ημέρας και να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό γευστικά ουρανίσκο. Το «Aphrodite» με παλαιωμένο ρούμι, τεκίλα, ανανά, μπανάνα, σιρόπι αγαύης και lime καθώς και το «Tessoro Mediterrano» αποτελούμενο από gin, μαστίχα, τομάτα, θυμάρι και ανθρακούχο νερό είναι δυο από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της νέας cocktail list και των κατηγοριών cocktail και Bubbles & Fizz αντίστοιχα.

 

Kouchico

 

Το Κouchico όμως έχει και το πρωινό κοινό του και όχι άδικα. Από τις 7 το πρωί προσφέρει εκλεκτές ποιότητες καφέ από την Αrea 51, χειροποίητες μπάρες δημητριακών και εύγευστα bagels και energy bowls για να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας. Αν, λοιπόν, βρεθείτε στη Σύρο, το Kouchico είναι το μαγαζί που πρέπει να επισκεφθείτε και σίγουρα θα το κάνετε στέκι σας.