Μάγισσα
Στο τρέιλερ της «Μάγισσας» η αριστοτεχνική φωτογραφία αποτυπώνει μοναδικά τα έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακά τοπία της Μάνης, ενώ καταφέρνει να «χρωματίσει» την όλη ατμόσφαιρα που εναλλάσσεται ανάμεσα σε γιορτή και πόλεμο, αγάπη και μίσος.

Μάγισσα: Είδαμε το τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1 που σε «μαγεύει»

Ένα εκλεκτό cast ηθοποιών ερμηνεύει συγκλονιστικά, με την Έλλη Τρίγγου στον πρωταγωνιστικό ρόλο να «μαγεύει» κυριολεκτικά τον θεατή ως Θεοφανώ.

ADVERTORIAL

 

Είναι ωραίο αίσθημα να βλέπεις μια ελληνική σειρά και να νιώθεις ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια μεγάλη παραγωγή του εξωτερικού. Κάπως έτσι αισθάνθηκα όταν είδα το τρέιλερ της νέας σειράς του ANT1 «Η Μάγισσα», μια δημιουργία της ομάδας που υπογράφει τις «Άγριες Μέλισσες» και άνοιξε τον δρόμο για τηλεοπτικές σειρές υψηλών προδιαγραφών, κυρίως με μια αισθητική άποψη που κάνει τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα.

 

Εξάλλου, η «Μάγισσα» είναι ίσως η μεγαλύτερη παραγωγή που έχει γίνει, με κόστος πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, και αυτό από μόνο του δίνει μια πρόγευση για όλα όσα μας περιμένουν αυτήν τη σεζόν στη μικρή οθόνη. Στο τρέιλερ βλέπουμε μια εξαιρετική εναλλαγή ατμοσφαιρικών πλάνων με φόντο την πανέμορφη Μάνη, που σε μεταφέρουν στο 1817. Κάστρα, πύργοι, πλοία, όπλα και στο επίκεντρο δύο οικογένειες, οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές που είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Αλλά για πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;

 

Η Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης υπογράφουν το σενάριο αυτού του νέου τηλεοπτικού διαμαντιού και ο Λευτέρης Χαρίτος τη σκηνοθεσία. Ένα εκλεκτό cast ηθοποιών ερμηνεύει συγκλονιστικά, με την Έλλη Τρίγγου στον πρωταγωνιστικό ρόλο να «μαγεύει» κυριολεκτικά τον θεατή ως Θεοφανώ. Ένα κορίτσι χωρίς παρελθόν που από μικρό παιδί είχε οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Έντρομη μπροστά σε αυτό το μοναδικό χάρισμα, θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει, ώστε να γλιτώσει από το στίγμα της μάγισσας. 

 

Στο τρέιλερ της «Μάγισσας» η αριστοτεχνική φωτογραφία αποτυπώνει μοναδικά τα έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακά τοπία της Μάνης, ενώ καταφέρνει να «χρωματίσει» την όλη ατμόσφαιρα που εναλλάσσεται ανάμεσα σε γιορτή και πόλεμο, αγάπη και μίσος. Η ονειρική φωνή της Alkyone που ερμηνεύει το τραγούδι «Χρυσάφι» σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη και μουσική - ενορχήστρωση του Alex Sid ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι στη Μάνη του 19ου αιώνα. 

 

Εκεί, οι Λασκαραίοι, οι καπεταναίοι του Πόρτο-Κάγιο, από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, διαφεντεύουν με πυγμή και αίσθημα δικαίου. Έμβλημά τους η φλεγόμενη καρδιά και ύψιστο χρέος τους η προστασία της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά τους. Απέναντί τους οι Γερακάρηδες, οι πειρατές του Πόρτο-Κάγιο. Αδίστακτοι πολεμιστές, ο φόβος και τρόμος της περιοχής, οργώνουν τις θάλασσες, ψάχνοντας το επόμενο θύμα τους. Έμβλημά τους το γεράκι και διακαής πόθος τους η επικράτηση στην περιοχή και η είσοδός τους στις τάξεις των καπεταναίων.

Good Living