5 Years Phormix: Traxx

Η ομάδα "Phormix" γιορτάζει τα 5 χρόνια ύπαρξής της, καλώντας τον τολμηρό Traxx στην Αθήνα.

Newsroom 8.12.2018 | 00:00

Στις 8 Δεκεμβρίου, η ομάδα "Phormix" παρουσιάζει το πρώτο μέρος από μία σειρά events για να γιορτάσει τα 5 χρόνια ύπαρξής της, καλώντας τον τολμηρό Traxx καθώς επίσης και τους ιδρυτές της June records, June και Trenton Chase.

 

Ο Traxx, όπου φημίζεται για τα ρίσκα που παίρνει, αψηφά τους κανόνες και παραμένει στις αξίες του, τις διηγήσεις του και την έκφραση του.

 

Γνωστός για το μοναδικό του ύφος -ένα πέρασμα από πειραματικούς σε απροσδιόριστους ήχους- και τις συνεργασίες του με δισκογραφικές όπως Gigolo, Relief, L.I.E.S., Muzique, M/O/S, και Crème, όπου τα ψευδώνυμά του ως Traxx, Criminals, XX Art, Mysterio, ViLLan X, Saturn V (with Tadd Mullinix), X2 συναντώνται μέσα στους καταλόγους τους.

 

Τον Απρίλιο του 2017 ο Traxx δημιούργησε τη δισκογραφική Nation παρουσιάζοντας μια φουτουριστική οπτική των παραδοσιακών jacking πατεντών, επαναπροσδιορίζοντας τον ήχο του και την προοπτική του για τη dance μουσική.

 

Η πιο πρόσφατη δουλειά του για την Rush hour ως Mutant Beat Dance (μαζί με τον Beau Wanzer και τον Steve Summers) είναι μία αξιοθαύμαστη στιγμή δημιουργίας, μέσα σε ένα βιβλιοδετημένο άλμπουμ που αποτελείται από 6 διαφορετικούς δίσκους σε τρία διαφορετικά μεγέθη και όπου συμπεριλαμβάνεται μία μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών αντικατοπτρίζοντας την προοδευτική αντίληψη της μπάντας.

ΠΟΤΕ08/12/2018 - 08/12/2018
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Οδηγός Διασκέδαση