ADVERTORIAL

 

Σε μόλις 27 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας το παρόν φιλοξενεί το μέλλον σε έναν χώρο που δεν προσδιορίζεται με την κλασική έννοια. Το Marika Hybrid Space είναι ένας υβριδικός χώρος, όπως δηλώνει το όνομά του, με διαφορετικές ταυτότητες και τα δικά του στάνταρ. 

 

Δεν είναι ούτε γκαλερί ούτε μπαρ. Αγαπάει τις τέχνες και το δείχνει, φιλοξενώντας κατά καιρούς τόσο internal όσο και international καλλιτέχνες, των οποίων το έργο μπορείς να απολαύσεις με τη συνοδεία ενός κοκτέιλ μέσα σε ένα ανεξάρτητο περιβάλλον, χωρίς φραγμούς, φύλα και ταμπέλες, όπως ακριβώς αρμόζει στην έκφραση της τέχνης. 

 

Φρέσκο και ανατρεπτικό, established το 2018, το Marika Hybrid Space διοργανώνει εβδομαδιαία pop up shows, κονσεπτικά events και εκθέσεις και με βασικούς άξονες τη δημιουργικότητα και την καινοτομία δηλώνει: «not another ordinary».

 

Στον updated κατάλογο θα βρεις απολαυστικά κοκτέιλ, mock-tails, καθαρά ποτά και ποικιλίες μπίρας, που ταιριάζουν με τα street vibes του χώρου. 

 

Marika Hybrid Space

 

Αποδομώντας την τέχνη στον δρόμο, εκεί όπου ξεκίνησε, το Marika Hybrid Space παρουσιάζει κάθε εβδομάδα μια διαδραστική εμπειρία κολεκτίβας και ζύμωσης των θαμώνων με εκθέσεις, μουσική και περφόρμανς. Η ανοιξιάτικη σεζόν ξεκινά με την παρουσίαση του creative team του MHS, ενώ αφήνει hint για νέες ιδέες και συνεργασίες.

 

Το νέο SS24 ID περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσεις.

 

Τα μέλη της ομάδας του ΜΗS SS24 είναι: @555ivas: Curator «Club5» CLCTV, @vlennes: Curator «Arthropoda» CLCTV, Indigo: MHS Supervisor, BARTNDR, Barbie Anarquista: MHS DJ, Runner, BRTNDR, @super__gonorrhea: 3Darist, MHS Visual ID Sιpervisor. 

 

Το Marika Hybrid Space είναι ένα δοχείο έκφρασης με φιλοσοφία που δεν περιορίζει την τέχνη και την προσωπικότητα κανενός. Όπως λέει ο επιμελητής και art director του χώρου Σπυρίδων (@sppsath), «σε έναν κόσμο που τρέχει με την ταχύτητα του φωτός και η εναλλαγή εικόνων είναι μια “μουσική για βιαστικούς” το Marika Hybrid Space φιλοξενεί το μέλλον στο παρόν με ένα κοινωνικό πείραμα».  

 

Παλλάδος 4, Ψυρρή

Instagram: @marika_hybridspace

Οδηγός Διασκέδαση