Σάββατο 16 Μαρτίου

17.00- 23.30 Discoteca Urbana by Needless

 

Το Αθηναϊκό mobile party αναλαμβάνει την πρώτη μέρα και υπόσχεται ένα ξέφρενο party με επίκεντρο την disco μουσική από το χθές, το σήμερα και το…αύριο, σε Boogie, Italo, Cosmic, Space, Nu Disco και Disco house ρυθμούς. DJs: Disco Inferno/Chevy&Christian Disko, Discojuice (Express Skopelitis), Soulseduction (Diggin' Deeper)

 

Κυριακή 17 Μαρτίου

13.00- 23.30 Tropical Extravaganza by Más Verbena featuring La Saramuya Pico Sound system

 

Γιορτάζουμε την τελευταία ημέρα της Αποκριάς όπως της αξίζει, με ένα σούπερ ολοήμερο καρναβαλικό ξεφάντωμα, εμπνευσμένο από την εξωτική κουλτούρα της Νοτίου Αμερικής και Αφρικής! Σε συνεργασία με τo mobile party Más Verbena στήνουμε το La Saramuya, το μοναδικό χειροποίητο Pico Sound System στην Ευρώπη, φτιαγμένο στην Barranquilla της Κολομβίας και ακούμε Salsa, Samba, Cumbia, African και Tropical beats, από τους πλέον αναγνωρίσιμους και αυθεντικούς DJs του είδους στη πόλη.

 

Παράλληλα δοκιμάζουμε αυθεντικό Λατινοαμερικάνικο street food από τα La Pinata και Hopper’s, καθώς και Αιθιοπικό καφέ και φαγητό από το Peacock. Τέλος, “βουτάμε” στις υπέροχες συλλογές βινυλίων των Rock & Roll Circus και Eligo Audio Culture, κάνοντας και την απαραίτητη στάση στις αγαπημένες Εκδόσεις Αίολος με βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. DJs: Stivako (La Saramuya Pico Soundsystem), Adamantios (Teranga Beat), Palov (Spang Rec), DJ MC Theo(Folie), Papaioannou (_&Beyond)

Οδηγός Διασκέδαση