5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 2.1.2015 | 14:22

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και 1 για την Παρασκευή

 

Node w/ ANFS + Miltiades + Bonebrokk + Μπιχάκης/Σίνος

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To Node ξεκινάει το 2015 με μία πολυσυλλεκτική βραδιά, δημιουργώντας στο χώρο του six d.o.g.s ένα χαρμάνι από τα πιο εκλεκτικά και δυναμικά ηλεκτρονικά acts της Αθήνας. Ο ANFS είναι παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής και DJ. Ο Μiltiades είναι ένας πολλά υποσχόμενος παραγωγός που έκανε εντύπωση στη διεθνή σκηνή με την πρώτη του κυκλοφορία στο label Nous με τίτλο EPK.X. Ο bonebrokk είναι παραγωγός και dj, με έδρα την Αθήνα. Τέλος, οι Στράτος Μπιχάκης και Άκης Σίνος  εξερευνούν τις δυνατότητες των drum machines μέσα από την αλληλεπίθεση ετερόκλητων ρυθμών και patterns.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 2 Ιανουαρίου

 

"Νορβηγία" Μεσημεριανό Tea Party

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Με αφορμή την πρώτη μεταμεσονύχτια προβολή της Νορβηγίας στον κινηματογράφο Άστυ το θα γίνει ένα μεσημεριανό πάρτυ για τσάϊ και συμπάθεια νωρίτερα την ίδια ημέρα. Ο Felizol στα decks θα παίξει αποκλειστικά soundtracks των 70s & 80s, παρουσία των συντελεστών της ταινίας Βαγγέλη Μουρίκη, Αλεξίας Καλτσίκη, Ντάνιελ Μπόλντα και Μάρκου Λεζέ, συνοδεία τσαγιού, vermouth και ζεστών cocktails. Η Νορβηγία είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ. Ιδιότυπη και χειροποίητη, απολαυστική και αταξινόμητη, διαδραματίζεται στην Αθήνα της δεκαετίας του ’80 και εμπνέεται από τη new wave ελληνική σκηνή της ίδιας δεκαετίας.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8]Σάββατο 3 Ιανουαρίου

 

 

KinkFest Vol. 3 +XXXMass Special+

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο




Mετά την επιτυχία του 2ου Κinkfest ο ανωμαλιάρης αρκούδος (Ηarlekink Project) βάζει τα γιορτινά του και υποδέχεται το 2015 με το Kinkfest Vol.3: ΧΧΧΜass Special, κιμονό και ιαπωνικό δέσιμο! Φετιχιστική αμφίεση επιθυμητή! Φετιχιστική διάθεση απαραίτητη!

 

Ghost House [Λεπενιώτου 26, Ψυρρή] Σάββατο 3 Ιανουαρίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί

 

New Year’s Madness w/ Uzzi, D-Jahsta, HRRS και Monsters

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


4 χρόνια μετά το πρώτο τους EP και έχοντας καταφέρει να να φτάσουν στα top 20 dubstep releases του Beatport και με το τελευταίο τους release να πατάει το top 10, οι, UZZI έρχονται στην Αθήνα για να μας υπογράψουν την αρχή του πιο bassάτου και χορευτικού χρόνου με special καλεσμένους, D-Jahsta, HRRS και support απο τους residents των Monsters.

Vice Versa [Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι] Σάββατο 3 Ιανουαρίου με είσοδο 6 ευρώ με μπύρα.


Ice Ice Baby

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Στα decks οι Nats και πολύ ζεστή μουσική και χορός μέχρι αργά για την καταπολέμηση του κρύου.

 

Cantina Social [Λεωκορίου 6-8, Ψυρρή] Σάββατο 3 Ιανουαρίου

 

Electric Dreams

 

 

Με τους Trapped in a Void και Ubu Dancer και πολύ μουσική από τα ανεξάρτητα 80s. Ότι πρέπει για μετά την πρωτοχρονιά.

 

Teddy Boy [Τάκη 18, Ψυρρή] Σάββατο 3 Ιανουαρίου