Οι νικητές του φετινού Mad About Arts by Campari μέσα από 8 συναρπαστικά βίντεο

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τους 8 νικητές του φετινού Mad About Arts by Campari!

Newsroom 5.7.2019 | 14:48

Φέτος, το καλοκαίρι μπήκε με τρόπο θεαματικό! Το Mad About Arts by Campari χρωμάτισε με το πιο φλογερό κόκκινο χρώμα την 3η βραδιά του Ιουνίου και ανέδειξε μέσα από μία εντυπωσιακή τελετή, νέους Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της τέχνης.

 

Αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχει το Campari με την Τέχνη; Το αγαπημένο ιταλικό ποτό είναι και το μοναδικό που θα μπορούσε να «ενσαρκώσει» σε μια γουλιά όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ αλλά και όσα πρεσβεύει ο νεοσύστατος αυτός θεσμός: δημιουργικότητα, φρεσκάδα και πάθος! Άρρηκτα συνδεδεμένο με το στυλ και με ένα σαγηνευτικά πορφυρό χρώμα, το Campari αποτελεί ένα εμβληματικό και διαχρονικό ποτό που έχει κατακτήσει τον κόσμο. Η μυστική συνταγή του έχει τις ρίζες της στο 1860, στη Νοβάρα της Ιταλίας, και παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων. Χάρη στο έντονο κόκκινο του χρώμα, το άρωμά του και τη χαρακτηριστική του γεύση, το Campari ήταν πάντα σύμβολο του στυλ και η κινητήρια δύναμη πίσω από το trend των bitters που εξαπλώνεται παγκόσμια, αφού είναι ένα ποτό εξαιρετικά versatile και mixable, αναπόσπαστο συστατικό πολλών αγαπημένων cocktails, με πιο διάσημο το Negroni.

 

Πολλά υπέροχα συνέβησαν εκείνο το δευτεριάτικο βράδυ της, αποκορύφωμά του όμως δεν ήταν άλλο από την βράβευση των νικητών! Η κριτική επιτροπή με επικεφαλή τον χορογράφο, σκηνοθέτη και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κωνσταντίνο Ρήγο και σπουδαίες προσωπικότητες στη σύνθεσή της, όπως τον Σάκη Ρουβά, τραγουδιστή, τον Άρη Βεζενέ, chef, την Ορσαλία Παρθένη, σχεδιάστρια μόδας και τον Λέλο Γεωργόπουλο, συνιδιοκτήτη του Clumsies ανέδειξε, μέσα από 8 διαφορετικές κατηγορίες, τα πιο δημιουργικά ταλέντα που καινοτομούν με την έμπνευση και το έργο τους σε όλες τις εκφάνσεις της τέχνης.

 

Γνώρισε τα ανερχόμενα και πλέον βραβευμένα ταλέντα μέσα από 8 σύντομα βίντεο:

 

Art & Design

Ο Κώστας Βογιατζής και η Μαίρη Συνατσάκη έδωσαν το βραβείο της κατηγορίας Art & Design στον Διονύση Παππά, έναν από τους πιο ανερχόμενους νέους εικαστικούς της γενιάς μας. 

 

 

 

Music

Ο Agent Greg και η Demy παρέδωσαν το βραβείο Music στις Someone Who Isn't Me, το ταλαντούχο μουσικό σχήμα που αποτελείται από τη Μαριλένα Ορφανού, τη Μαρία Χατζάκου και την Τζίνα Δημακοπούλου με τον ηλεκτρονικό τους ήχο, με κλασσικά στοιχεία και έγχορδα, τέκνο μπιτ, κιθάρες και new wave.

 

 

 

Gastronomy

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης απένειμαν στη Γωγώ Δελογιάννη το βραβείο της κατηγορίας Gastronomy. Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στον χώρο της εστίασης που στοχεύει να φέρει ξανά την ελληνική παραδοσιακή γαστρονομία στο σύγχρονο τραπέζι.

 

 

 

Performance Art

Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε το βραβείο της κατηγορίας Performance Art στην Ελεάνα Ανδρεούδη. Πρώτη Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κι επάξια εκπρόσωπος της Ελλάδας στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, ξεχωρίζει για το πάθος, τη σκληρή δουλειά, την έμπνευση και η κυρίως την αγάπη της για το χορό.

 

 

 

Mixology

H Αννούσα Μελά με τον Ίαν Στρατή παρέδωσαν το βραβείο του Mixology στον Θάνο Τσεκούρα. Ο δημιουργικός mixology expert χαρακτηρίζεται για τη συνεχή αναζήτηση και δημιουργία γεύσεων, ενώ απολαμβάνει τη φιλοξενία και την αλληλεπίδραση με διαφορετικούς ανθρώπους μέσω της δουλειάς του.

 

 

 

Photography & Direction

H Έλενα Χριστοπούλου με τον Μιχάλη Πάντο απένειμαν το βραβείο της κατηγορίας Photography & Direction στην Ευαγγελία Κρανιώτη, μια από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες εικαστικούς και σκηνοθέτες. Η ταλαντούχα δημιουργός πρωταγωνιστεί στο διεθνές στερέωμα με τις εμπνευσμένες ταινίες που έχουν διακριθεί σε σπουδαία φεστιβάλ.

 

 

 

Fashion

Η Τζένη Μπαλατσινού με τον Απόστολο Μητρόπουλο βράβευσαν την Αναστασία Καίσαρη στην κατηγορία Fashion. Η δημιουργός με το πηγαίο ταλέντο έχει καταγράψει σπουδαίες συνεργασίες επιδεικνύοντας εντυπωσιακές ιδέες στο σχεδιασμό κοσμημάτων.

 

 

 

Unexpected Artist Of the Year

Ο Γιάννης Στράτος, Managing Director SEMEA Partnership Markets Gruppo Campari, και ο Κωνσταντίνος Ρήγος παρέδωσαν το βραβείο του Unexpected Artist Of the Year στον Αλέξανδρο Ντούρα. Ο ανερχόμενος δημιουργός ασχολείται με το γλυπτικό φως και την κεραμική ενώ κέντρο της δουλειάς του είναι ο άνθρωπος και η βελτίωση της διάθεσής του.