Μπορεί ένα πάρτι να χωρέσει όλη την πόλη; Ναι, αν είναι τριπλό!

Ακολούθησε την αλεπού και αυτό το καλοκαίρι και θα βρεθείς στο πιο συναρπαστικό, τριπλό πάρτι της πόλης

Newsroom 19.6.2019 | 14:10

Τι κι αν τα αγαπημένα σου μπαράκια είναι ασφυκτικά γεμάτα τα βράδια που αποφασίζεις να βγεις; Τι κι αν έσφιξαν οι ζέστες και εσύ είσαι στην Αθήνα; Τι κι αν η καθημερινή ρουτίνα φαίνεται να μην καταλαβαίνει από εποχές και συνεχίζει ακάθεκτη (και ανυπόφορη); Μη σκας!

 

Σκάσ' το από τα ίδια και έλα στο τριπλό πάρτι του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ την Πέμπτη 20/6 στο Γκάζι στις 20:30!

 

Τρία ολόκληρα πάρκινγκ θα μετατραπούν αυτή την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο απόλυτο venue για το μεγαλύτερο street party του καλοκαιριού! Κλείσε τον υπολογιστή, το τηλέφωνο, την τηλεόραση και έλα στο πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Βουτάδων και Ιεροφαντών πίσω από την Τεχνόπολη στο Γκάζι για να ζήσεις και φέτος ένα συναρπαστικό τριπλό πάρτι με τον ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ!

 

Στο main stage (aka πάρκινγκ) θα παίζει ο DJ STIGMA και μαζί οι freestyle dancers Unity Vybz powered by Breakin' Bad που θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά. Για το main act θα παίξουν hip-hop ρυθμοί με μεγάλη συναυλία από τον Μικρό Κλέφτη! Και μαζί με όλα αυτά τι καλύτερο από έναν παγωμένο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ!

 

Μπορεί ένα πάρτι να χωρέσει όλη την πόλη; Ναι, αν είναι τριπλό!

 

Μην μείνεις όμως εκεί! Στο δεύτερο stage η... αλεπού συναντά Graffiti Artist που θα μας συναρπάσει με τα σχέδιά του. Πιο δίπλα θα περιμένει ένα station από τους PIY SILKSCREEN για να τυπώσουμε t-shirt με τα πιο cool σχέδια από τους Dark Side Tattoo Society. Εσύ ποιο σχέδιο θα επιλέξεις;

 

To τρίτο stage θα μετατραπεί σε ένα υπέροχο outdoor screening με καθίσματα και παλέτες για να αράξουμε παρέα με έναν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και να παρακολουθήσουμε videos με tricks καθώς και footage από ομάδες (Taken-BMX, Slut-Boardshop). Επειδή όμως η οθόνη ανοίγει την όρεξη και για live action καταστάσεις, θα απολαμβάνουμε ταυτόχρονα με τις προβολές, stunts σε trick ramps, indo boards, activations και fun games που θα μας κάνουν να αναζητήσουμε άλλον έναν παγωμένο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ!

 

Γι' αυτό, μην το σκέφτεσαι πολύ και ακολούθησε την αλεπού. Την Πέμπτη 20/6 σκάσ' το από τα ίδια και έλα στο Γκάζι, στο τριπλό πάρτι του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στις 20.30 με ελεύθερη είσοδο!

#FOLLOWTHEFOX

 

Μπορεί ένα πάρτι να χωρέσει όλη την πόλη; Ναι, αν είναι τριπλό!

 

Οδηγός Διασκέδαση