STEAM club | Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ναό της techno και tech-house σκηνής

Το STEAM club ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2015 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στον παγκόσμιο χάρτη των dance clubs.

Newsroom 14.3.2019 | 14:12

Αν αγαπάς την dance, techno ή tech-house μουσική τότε το STEAM Club δεν χρειάζεται συστάσεις. Από τον Οκτώβριο του 2015 που ξεκίνησε να λειτουργεί, μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στον παγκόσμιο χάρτη των dance clubs!


Η επιτυχία του φυσικά οφείλεται εν μέρη στις μοναδικές προδιαγραφές του STEAM Club για hi-tech sound (full Void Accoustics ηχοσύστημα) και light system ενώ, τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το underground - industrial chic ύφος του, έχουν μετατρέψει τον πολυεπίπεδο χώρο σε αθηναϊκό "ναό" για την techno και tech-house σκηνή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα φημισμένα clubs των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων.

 

STEAM club | Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ναό της techno και tech-house σκηνής

 

Ο χώρος δεν είναι το μόνο στοιχείο που έχει κάνει το club να ξεχωρίζει, ωστόσο αφού η μουσική είναι πάντα ο μεγάλος πρωταγωνιστής! To STEAM έχει καταφέρει να φιλοξενήσει ήδη στα dexx του πάνω απο 400 DJ's, μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της underground dance σκηνής όπως οι Adriatique, Booka Shade, Bart Skils, Betoko, Cuartero, Charlotte de Witte, Carl Graig, Dave Seaman, Enrico Sangiuliano, Gaiser, Guti, Pig & Dan, Reinier Zonneveld, The Hacker, Stefano Noferini, Varela, Julian Jeweil, Johannes Heil, Fabio Florido & Fabrizio Maurizi, Groove Armada & Worakls, FJAAK κ.α. σε συνεργασία με τις πλέον πετυχημένες ελληνικές ομάδες, όπως οι Blend, Deep Phase, Watt Athens, Voltage Records, Technotropia, Cosmonauts, Commercial, Modular Expansion κ.α. Παράλληλα έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με σκηνογράφους παρέχοντας θεματικά event, όπως το Alice in Wonderland, που μετατρέπουν το χώρο σε μια εξωπραγματική οπτικοακουστική εμπειρία!

 

STEAM club | Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ναό της techno και tech-house σκηνής

 

Mέσα στα λίγα χρόνια λειτουργίας του, το STEAM έχει, επίσης, φιλοξενήσει και αναβιώσει πολύ σημαντικά "reunion" όπως την πρώτη κοινή εμφάνιση στην Αθήνα μετά από 9 χρόνια του Κωνσταντίνου Βήτα με τον Μιχάλη Δέλτα, το reunion του πρώτου House club που άνοιξε στην Ελλάδα, το αξεπέραστο FAZ, με καλεσμένο τον πατέρα της Balearic House μουσικής DJ Alfredo, τον πρώτο international DJ που ήρθε στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 1989. Στο πλαίσιο της αναβίωσής του, το θρυλικό club Factory που άλλαξε τα δεδομένα στην αθηναϊκή νύχτα φιλοξενήθηκε επίσης στο Steam, 25 χρόνια από τη δημιουργία του!

 

STEAM club | Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ναό της techno και tech-house σκηνής

 

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κρατώντας πάντα σταθερή την ποιότητα των event του, το STEAM έχει αποδείξει ότι είναι ο ηγέτης μιας γενιάς νέων χώρων για απαιτητικούς clubbers!

 

Ζήσε και εσύ την απόλυτη εμπειρία clubbing που προσφέρει το STEAM δίνοντας το παρών στα επερχόμενα events!

 

1 March - Anormale x Aφrodisiak
2 March - Blend w/ Adana Twins

 

8 March - Technotropia presents Carlo Ruetz
9 March - Alice in Wonderland
10 March - Blend w/ Terry Francis

 

15 March - Commercial w/ Patrice Baumel
16 March - TBA

 

22 March - Voltage welcomes Ramiro Lopez
23 March - Blend w/ Carlo Lio
24 March - Sunrize Zone Alsos Reunion

 

28 March - TBA
29 March - Modular Expansion w/ The Advent

 

13 April - Mikro DJ set

19 April - Victor Ruiz

 

 

STEAM club | Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ναό της techno και tech-house σκηνής