Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του LiFO.gr

The LiFO team, 5.10.2018 | 12:34

Hot Chip

Ο Alexis Taylor και ο Felix Martin των Hot Chip επισκέπτονται το 6 d.o.g.s και υπόσχονται ένα ευφορικό set βασισμένο σε disco, house, indie-dance και electro ήχους. Το πρόγραμμα της βραδιάς θα συμπληρώσουν ο γνωστός DJ, μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός ΝΤΕΙΒΙΝΤ και ο resident DJ του Needless και του six d.o.g.s Chevy.


6/10, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 00:00, εισ.: 12 ευρώ

 

 

Purple Night

Tα Purple Nights, καταλαμβάνουν το Ρομάντσο και το μετατρέπουν σε ένα sexy playroom. Στις μουσικές επιλογές οι: The Dreamer, Wrapped in Plastic και Denis D' or.

 

 

6/10, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 23:30

 

 

Ben Sims

 

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Ben Sims

O Ben Sims έρχεται στην Αθήνα για ένα set που καλύπτει όλο το φάσμα της σύγχρονης techno. Μαζί του εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες της Analogue Records, Mr.M, A.Metz και Jerm.


5/10, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 00:00, εισ.: 15 ευρώ

 

 

Oblivious: The Beginning

H καλλιτεχνική κολεκτίβα Oblivious παρουσιάζει το πρώτο της event με σκοπό να φέρει πιο κοντά στο κοινό τον bass/dance ήχο προσκαλώντας ονόματα από τον χώρο της trap, dubstep. Πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Levianth.


6/10, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, 23:00, εισ.: 5 ευρώ

 

 

Christos Aggelopoulos & ClubKid

 

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Crust

Δύο από τους resident djs του υπογείου του Crust σε ένα ολονύχτιο back2back dj set. Christos Aggelopoulos & ClubKid επιστρέφουν στα decks και διαλέγουν από balearic και disco μέχρι techno.


6/10, Crust, Πρωτογενους 13, 23:30, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Τσιπουράκι για την Zackie

 

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Η Κυριακή στο Bequeer θα είναι ένας αποχαιρετισμός-drag γιορτή για την Zackie Oh.

To Bequeer φιλοξενεί ένα fundraiser drag tribute στη Zackie Oh, όλα τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην οικογένειά του Ζακ Κωστόπουλου ώστε να στηρίξουν τον δικαστικό της αγώνα.

 

Η Κυριακή στο Bequeer θα είναι ένας αποχαιρετισμός-drag γιορτή για την Zackie Oh, με τα αγαπημένα της show και τραγούδια, με όλες τις drag queen «κόρες» της παρούσες εκεί, με πολύ Madonna στα ηχεία και κερασμένα τσιπουράκια, υψωμένα στη μνήμη της.


Συμμετέχουν: Haus of Zackie (iTenya, Chakla Chakla, K*ephi), Gingerέλα, Vanessa Cardui, Άννα Γούλα Βαρδινογιάννη, Darla Qubit, Socrates, Kangela Tromokratisch, Aphrodite HGW, Activista, Calypso, Nicole Nasty, Lil' Bottox, Λάλα Κωλοπή. Σε video σύνδεση: Holly Grace, Imiterasu, Fatality.

 

7/10, Bequeer, Κελέου 10, 21 3012 2249, 19:00, εισ.: 6 ευρώ με κρασί ή μπύρα (+1 για ποτό)

 

Οδηγός Διασκέδαση