Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του LiFO.gr

The LiFO team, 20.7.2018 | 12:32

Faithless Dj Set

Η διεθνούς φήμης dj και μουσικός παραγωγός Sister Bliss αναλαμβάνει τα decks του Bolivar Beach Bar. Η Sister Bliss είναι μια από τις πιο πρωτοπόρες dj με καριέρα 20 ετών και ήχο πάντα επίκαιρο. Μαζί με τον θρυλικό Maxi Jazz και τον Roll Armstrong δημιούργησαν το 1996 τους Faithless.

20/07, Bolivar Beach Bar, Aκτή του Ηλίου, Άλιμος, Ώρα: 21:00, Εισιτήριο: 5-8 ευρώ

 

 

Idaho

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Photoharrie

 

To Idaho, η νέα μουσική συνεργασία του Δημήτρη Κ. και του Photoharrie, υπόσχεται να μας γνωρίσει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της πόλης συνοδεία ενός ιδιαίτερου soundtrack. Πρώτη στάση αυτό το Σάββατο, 21 Ιουλίου, το ιδιαίτερης αισθητικής μπαρ Chartreuse στον πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου.

21/07, Chartreuse, Μαυροκορδάτου 2, Ώρα: 21:00

 

 

Aris Von

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Aris Von

 

Το Spinster υποδέχεται τον Aris Von γιορτάζοντας τα 24α γενέθλιά του. Πάρτι, cocktails και ηλεκτρονική (και όχι μόνο) μουσική, που σπανίως επιλέγεται από τον ίδιο θα συνθέτουν την βραδιά. Μαζί του στα decks ο D-Vibe.

21/07, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, Ώρα: 23:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Serge Devant

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Serge Devant

 

Η ομάδα Playground παρουσιάζει στο rooftop club Terraza τον Αμερικανό dj/παραγωγό Serge Devant. Με επιλεκτικα releases του σε κορυφαία labels όπως Crosstown Rebels, Knee Deep, Rebellion, Emerald City, κατάφερε σε μικρό διάστημα να θεωρείται από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στην dance σκηνή, με εμφανίσεις στα party Woomoon, Paradise ibiza, Circoloco, Get Lost Miami.

 

Φέτος είναι resident και στο club Void της Μυκόνου. Μαζί του θα εμφανιστούν οι: AFXS , Always Late & Artemhs , Kay S.

21/07, Terraza, Περσεφόνης 21 (3ος όροφος Secreto), Γκάζι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Poolside Summer Party: Stefano Noferini & Hector

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Hector

 

Την Κυριακή 22 Ιουλίου τo Steam Athens σε συνεργασία με την Deep Phase και τη Dtp - Events and Parties διοργανώνει ένα μεγάλο απογευματινό poolside party με καλεσμένους τον Stefano Noferini και τον Hector.

22/07, Galazio Club, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Ώρα: 17:00, Εισιτήριο: 12 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση