Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του LiFO.gr

The LiFO team, 29.6.2018 | 12:03

Blend: Loco Dice

Ο Loco Dice θα βρεθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου στα decks του Bolivar Beach Bar για μια ατμοσφαιρική βραδιά. Ο Γερμανός dj και παραγωγός με τις τυνησιακές ρίζες που δημιούργησε το πρότυπο label της Desolat και μέντορας για πολλά από τα ανερχόμενα ταλέντα της tech house επιστρέφει για ένα ακόμα μάθημα αυθεντικής minimal tech & house.

29/6, Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος, Ώρα: 21:00, Εισιτήριο: 10- 13 ευρώ

 

 

Purple Night

Το Σάββατο 30 Ιουνίου τα Purple Nights, καταλαμβάνουν την ταράτσα του Ρομάντσο. Στις μουσικές επιλογές οι: The Dreamer, Wrapped in Plastic και Denis D’ or.

30/6, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 22:00

 

 

RuPaul's Drag Race S10 Finale #dardanes

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Miss Vanjie

 

Οι #dardanes, η μεγάλη κοινότητα των Ελλήνων drag fanatics, γιορτάζουν τη νέα 10η σεζόν της σειράς RuPaul's Drag Race με ένα viewing party στο Shamone Club, με δωρεάν είσοδο και ένα επικό drag queen line-up: o drag super-star του burlesque John Celestus από το Manchester και οι Socrates και Calypso!. Dress Code: Miss Vanjie.

29/6, Shamone, Κωνσταντινουπόλεως 46, Ώρα: 21:30, Eίσοδος ελεύθερη

 

 

Kormoranos Party

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, ο Κορμοράνος επιστρέφει στον αίθριο χώρο του Πραξιτέλους για ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι με special guest την υπερδραστήρια dj/promoter Charlie από την Κρακοβία, τους residents Blue Lagoon και Body Double πριν και μετά αντίστοιχα και τη Noff Weezy στο opening, λίγες μόλις μέρες αφού γυρίσει από την επίσημη συμμετοχή της στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Kala της Αλβανίας.

29/6, Praxitelous Bar, Πραξιτέλους 33,  Ώρα: 23:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Hawaiian Party

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Το House Martell, με έμπνευση τις καλοκαιρινές βροχές, αποχαιρετά τον Ιούνιο με ένα θεματικό Hawaiian Party.

 

Το House Martell, με έμπνευση τις καλοκαιρινές βροχές, αποχαιρετά τον Ιούνιο με ένα θεματικό Hawaiian Party. Απαραίτητο αξεσουάρ για την είσοδο σου: κάτι floral στο ντύσιμο σου. Προαιρετικά αξεσουάρ για την έξοδο σου: καπέλο και γυαλιά. Mojito, Margarita, Blue Lagoon και Sex on the Beach στη μειωμένη τιμή των 5 ευρώ.

29/6, House Martell, Παράσχου 8, Χαλάνδρι, Ώρα: 20:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Корени (kóreni) Zine Release Party

Η Αλεξάνδρα Επίθετη παρουσιάζει το zine Корени (kóreni) στο rooftop του Ρομάντσο με μια performance βασισμένη στα ποιήματα του zine και ένα after party με τις μουσικές των Nemmett και Sepho.

29/6, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 21:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Bye Bye ikariamag Party

Το ikariamag μετά από 8 χρόνια ολοκληρώνει τη λειτουργία του και όλες τις δράσεις του και το γιορτάζει με ένα διήμερο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας, στο Spinster.

 

Το διήμερο περιλαμβάνει: Ικαριακά προϊόντα σε απίστευτες εκπτώσεις από Το Ικαριακό Παντοπωλείον - ikariastore.gr, εικαστική έκθεση με τα Poster του ikariamag.gr που δημιούργησε το Gtonic Design (ο Μενέλαος Μανώλης, designer του ikariamag) από 2010 ως το 2018, πάρτι στο Spinster το Σάββατο και την Κυριακή:

Closing Party - Σάββατο 30/6 22:00
Lucien / Stico / Kill Emi

Last Kiss Party - Κυριακή 01/7 20:00
John John Papadopoulos

30/6, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, Σάββατο: 22:00, Κυριακή: 20:00

Οδηγός Διασκέδαση