Όταν η Αθήνα γιορτάζει την αγάπη, τον σεβασμό και την ισότητα, ντύνεται στα πιο έντονα χρώματά της και γεμίζει με χιλιάδες κόσμο που ενώνεται σε ένα μεγάλο πάρτι!

 

Αυτό είναι κάθε χρόνο το νόημα του Athens Pride το οποίο, σύμφωνα με τα νούμερα, φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Συγκεκριμένα πάνω από 90.000 άνθρωποι βρέθηκαν στην καρδιά της Αθήνας για να διαδώσουν το δικό τους μήνυμα κατά της ομοφοβίας αλλά και της στήριξής τους στη LGBTQ κοινότητα.

 

 

 

Κάτω από το μήνυμα ότι κάθε δρόμος μάς ανήκει και έχει τη δική μας ιστορία, το Athens Pride 2019 ήταν αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τα 50 χρόνια από το Stonewall αλλά και τα 15 χρόνια της ίδιας της διοργάνωσης. Τα μηνύματα ήταν πολλά και ο κόσμος που ήθελε να μοιραστεί τη δική του ιστορία, ακόμα και αν ήταν μακριά, το κατάφερε με τη βοήθεια του DUO.

 

H παρουσία του DUO στη διοργάνωση ήταν μεγαλειώδης, ώστε όλοι να ζήσουν την εμπειρία του Athens Pride πιο έντονα και... πολύχρωμα από ποτέ!


Μέχρι την ημέρα της διοργάνωσης, το DUO συγκέντρωνε μέσω social media μηνύματα από κάθε άκρη της Ελλάδας, για να επικοινωνηθούν τελικά την ημέρα του Pride με τους DUO Messengers που κρατούσαν στα χέρια τους τα πιο proud πλακάτ με τα μηνύματα υποστήριξης του κόσμου. Τα μηνύματα μοιράστηκαν στον κόσμο και πλημμύρισαν έτσι την παρέλαση του Athens Pride!

 

 


Το περίπτερο του DUO υποδέχτηκε αμέτρητους επισκέπτες καθ'όλη τη διάρκεια του Athens Pride, με ένα ζευγάρι πολύχρωμα φτερά δια χειρός του street artists Cacao Rocks καθώς και τα μηνύματα του κόσμου τυπωμένα σε πλακάτ.

 

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο όλα αυτά έγιναν έμπνευση για εντυπωσιακές φωτογραφίες στα social media με το #DUOmessengers να εκπληρώνει τον σκοπό του και να διαδίδει παντού το μήνυμα της αγάπης χωρίς στερεότυπα και περιορισμούς.

 

 


Επειδή όμως ο έρωτας χρειάζεται και την απαραίτητη ασφάλεια για να τον απολαμβάνεις σε όλη του την ένταση, το DUO ενημέρωσε τους περαστικούς για την ανάγκη προφύλαξης και μοίρασε περισσότερα από 40.000 δωρεάν δείγματα DUO 2in1!

 

 

 

Δες παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από το φετινό Athens Pride 2019 και γιόρτασε τον ασφαλή έρωτα με DUO!