Που λέει ο λόγος

Που λέει ο λόγος Facebook Twitter
0

Το Goethe-Institut Athen προτείνει με το «Που Λέει ο Λόγος» ένα πλούσιο πρόγραμμα με workshops, poetry slam, beatboxing, μια hip hop συναυλία και προσκαλεί τους νέους της Αθήνας (κι όχι μόνον) να εξερευνήσουν τη γλώσσα ως πολυδιάστατο μέσο επικοινωνίας και να ανακαλύψουν νέους, δικούς τους τρόπους έκφρασης – όπως και οι καλλιτέχνες του προγράμματος. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Γεράσιμος Μπέκας (συγγραφέας/ηθοποιός, Βερολίνο).

Καλεσμένοι οι JK One, Sifu VERSUS, DJ Wheel M, Sebastian 23 και ο El Pap Chico.

JK One, Sifu VERSUS και DJ Wheel M

Οι μουσικοί JK One και DJ Wheel M από το Βύρωνα και ο Sifu VERSUS από τη Θεσσαλονίκη ασχολούνται με τη Hip Hop σκηνή από τη δεκαετία του 90. Μουσικοί της παλιάς σχολής ξεσηκώνουν το κοινό με το ιδιαίτερο στυλ τους και τα ιδιαίτερα κείμενα τους.

Που λέει ο λόγος Facebook Twitter
Sifu VERSUS


Στο Goethe-Institut Athen οι JK One, Sifu VERSUS και DJ Wheel θα παρουσιάσουν παλαιότερες δουλειές τους αλλά και καινούργια κομμάτια.


http://phase3-hiphop-official.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/JKONEMIXDOWNSTUDIOSPHASE3/ (JK One)

https://www.facebook.com/pg/officialsifuversus/photos/?tab=album&album_id=10150156709570893 (Sifu VERSUS)
https://www.facebook.com/dj.wheel.m/ (DJ Wheel M)

Που λέει ο λόγος Facebook Twitter
DJ Wheel M

El Pap Chico

Ο El Pap Chico είναι o εμπνευστής του Beatbox Greece, το οποίο διοργανώνει το Ελληνικό Πρωτάθλημα Beatbox, και μέλος των Word of Mouth. Εδώ και 25 χρόνια ασχολείται με την έκφραση και την επικοινωνία και στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα ωριαίο σεμινάριο με θέμα τη γέννηση, εξέλιξη, αλλά και την εξάπλωση της τέχνης δημιουργίας μουσικής με το ανθρώπινο στόμα.
Πειραματιστείτε και δοκιμάστε τις δυνατότητες σας μέσα από beatbox games και freestyles jams, μαθαίνοντας τα μυστικά της πιο νέας γλώσσας διεθνούς επικοινωνίας. Θα ακολουθήσει performance από μέλη του Beatbox Greece.
http://beatboxgreece.com/

Sebastian 23

Ο Sebastian 23, καμπαρετίστας, συγγραφέας και εκφωνητής, έχει σπουδάσει φιλοσοφία και θεωρείται ως ένας από τους πιο γνωστούς Poetry Slammer της Γερμανίας. Ξέρει να χειρίζεται τη γερμανική γλώσσα με αιχμηρό αλλά και με χιουμοριστικό τρόπο και με τα λογοπαίγνιά του πάντα καταφέρνει να εκπλήσσει, να εντυπωσιάζει και να ψυχαγωγεί το κοινό του, βάζοντάς το ταυτόχρονα σε σκέψεις.

Που λέει ο λόγος Facebook Twitter
Sebastian-23

Με τα κείμενά του ο Sebastian 23 θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό που θα τον παρακολουθήσει στο Goethe-Institut, να γνωρίσει τη γερμανική γλώσσα με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς και να αποκτήσει ίσως μία διαφορετική πρόσβαση στο γερμανικό λεξιλόγιο.
Τα κείμενα θα προβάλλονται σε οθόνη στην ελληνική γλώσσα.

http://sebastian23.org/

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ