Tαϊλανδέζικο εστιατόριο στο 6 d.o.g.s.-To Dara Thai μετακομίζει στην Αβραμιώτου

Το αυθεντικό ταϊλανδέζικο εστιατόριο του Αγίου Δημητρίου βρίσκει νέα στέγη στο κέντρο της πόλης, στο 6 d.o.g.s.

The LiFO team, 8.9.2020 | 19:40

Το εστιατόριο του 6 d.o.g.s ανανεώνεται και από τα τέλη Σεπτέμβρη φιλοξενεί το Dara Thai, ένα από τα πιο αυθεντικά ταϊλανδέζικα εστιατόρια της Αθήνας που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν «κρυμμένο» στον Άγιο Δημήτριο.

 

Σε ένα στενάκι στον Άγιο Δημήτριο βρισκόταν τα τελευταία πέντε χρόνια το Dara Thai, αγαπημένο «μυστικό» όσων λατρεύουν την ταϊλανδέζικη κουζίνα. Τώρα η Φωτεινή, η Γιασμίν και η Τζάκι, οι chef του Dara, μετακομίζουν στο κέντρο της πόλης ετοιμάζοντας Phad Thai, Tom Yum, Som Tam, Kao Phad, Kluay Thod, Gaeng Gari και πολλά άλλα αυθεντικά πιάτα στον χώρο του 6 d.o.g.s.

 

Το 6 d.o.g.s. κατά τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι τις 18:00, θα συνεχίσει να σερβίρει τα γνωστά του πιάτα με αβοκάντο, αυγά και ζουμερά burger αλλά κάθε μέρα μετά τις 19:00 ο χώρος του εστιατορίου και ο Κήπος θα μετατρέπονται σε Dara Thai Restaurant.  

 

Η ανακοίνωση του 6 d.o.g.s. αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τι είναι το Dara Thai; Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό όσων ξέρουν να εκτιμάνε αληθινά την ταϊλανδέζικη κουζίνα στην πόλη μας. Βρισκόταν σε ένα μυστήριο στενάκι στα άδυτα του Αγίου Δημητρίου και από την πρώτη μέρα που άνοιξε, 5 χρόνια πριν, έγινε το αγαπημένο μας. Τόσο πολύ, που φέτος το καλοκαίρι τους είπαμε να τα μαζέψουν και να μετακομίσουν Αβραμιώτου 6-8, όπως και έγινε! Ξήλωσαν την ταμπέλα τους και ήρθαν...Ακονίστε τα chopsticks σας και σας περιμένουμε σε λίγο καιρό για Phad Thai, Tom Yum, Som Tam, Kao Phad, Kluay Thod, Gaeng Gari και πολλές άλλες άγνωστες λέξεις, τις οποίες θα σας βοηθήσουμε να μάθετε…».  

 

Tαϊλανδέζικο εστιατόριο στο 6 d.o.g.s.-To Dara Thai μετακομίζει στην Αβραμιώτου
H Φωτεινή, η Γιασμίν και η Τζάκι, οι chef του Dara, μετακομίζουν στο κέντρο της πόλης, στο 6 d.o.g.s.

 

Tαϊλανδέζικο εστιατόριο στο 6 d.o.g.s.-To Dara Thai μετακομίζει στην Αβραμιώτου
6 d.o.g.s., Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
Οδηγός Γεύσης