O Chef de Cuisine του εστιατορίου «Tudor Hall» Αλέξανδρος Κοσκινάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού με τίτλο «A Walk in The Forest» και πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα του δάσους.


Έως τις 5 Απριλίου, οι επισκέπτες του εστιατορίου μπορούν να απολαύσουν ένα θεματικό μενού με ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς.

 

Άγρια μανιτάρια ψημένα στον ξυλόφουρνο πάνω σε φύλα καστανιάς, κρέμα πατάτας με νιόκι, κάστανα και μαύρη τρούφα, ψητός φασιανός με κολοκύθα αλλά και το φιλέτο από ελάφι με φρούτα του δάσους και ρίζες λαχανικών ψημένες σε αλάτι με πευκοβελόνες είναι μερικές από τις δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ που υπόσχονται μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη.

 

Φασιανός με κολοκύθα γκρατινέ, λαγόχορτο και σάλτσα diable .
Φασιανός με κολοκύθα γκρατινέ, λαγόχορτο και σάλτσα diable .

 

To Μενού

-Δροσερά σαλατικά με μανιτάρια, καρύδια και συκόμελο 18€
-Άγρια μανιτάρια ψημένα στον ξυλόφουρνο σε φύλλα καστανιάς & πικάντικο relish 20€
-Κρέμα πατάτας με νιόκι, πράσα με κάστανα και μαύρη τρούφα 24€
-Μπούτι και στήθος από ψητό φασιανό με κολοκύθα γκρατινέ, λαγόχορτο και σάλτσα diable 28€
-Φιλέτο από ελάφι με φρούτα του δάσους, ρίζες λαχανικών ψημένες σε αλάτι με πευκοβελόνες και σάλτσα πιπεριού 32€

 

Tudor Hall Restaurant, King George Hotel
Βασ. Γεωργίου Α' 3, πλ. Συντάγματος
18.00-00.15
tudorhall.gr