Colonial Restaurant Golf Prive Glyfada: Το νέο εστιατόριο του Golf Prive

Σε απόλυτη αρμονία με το μεγαλείο του χώρου.

LIFOTEAM 13.12.2019 | 15:36

Όταν μια αποικία δημιουργείται από τον τόπο υποδοχής και όταν αυτός ο τόπος είναι από μόνος του ένα μεγαλείο της φύσης δίπλα στη θάλασσα, το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός φιλοξενίας. Το Colonial είναι το νέο εστιατόριο του ανανεωμένου Golf Γλυφάδας, που ήρθε για να δέσει αρμονικά με το τοπίο αλλά και την πολυτελή αισθητική του ιστορικού χώρου. Φτιαγμένο με στοιχεία υψηλής αισθητικής που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος, αυτός ο all-day χώρος είναι ανοιχτός σε όλους για να φιλοξενήσει τον καφέ, το brunch, το γεύμα ή το ποτό σου, δημιουργώντας στιγμές ηρεμίας με θέα στο πανέμορφο δάσος.


Ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, σε συνεργασία με τον σεφ Άγγελο Καραμούζη, βρίσκεται πίσω από το μενού που εμπνέεται από τη μεσογειακή παράδοση, παρουσιάζοντας δημιουργικά πιάτα, βασισμένα στις σύγχρονες τεχνικές και στις ανώτερες πρώτες ύλες με ονομασία προέλευσης. Το ίδιο προσεγμένη είναι η λίστα κρασιών και κοκτέιλ αλλά και τα σνακ που μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Colonial Restaurant Golf Prive Glyfada: Το νέο εστιατόριο του Golf Prive


Το brunch στο Colonial είναι μια ξεχωριστή πρόταση που έχει απ' όλα: φύση, ηρεμία και ιδιαίτερες προτάσεις με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Το τοστ φτιάχνεται από χωριάτικο καρβέλι, οι τηγανίτες επανέρχονται στην πιο νόστιμη εκδοχή τους με μέλι ή σοκολάτα, η αφράτη μπουγάτσα σε κάνει φανατικό και η τραγανή πίτα Σμύρνης με χοντροκομμένο κιμά από αρνί και μοσχάρι θα σε ενθουσιάσει.


Ιδανικός προορισμός για πρωινές οικογενειακές βόλτες (ο περιφραγμένος παιδότοπος θα γίνει ο αγαπημένος των παιδιών), για γεύμα αλλά και για κάθε εκδήλωση που θέλεις να μείνει αξέχαστη. Άλλωστε, το Colonial φροντίζει να κάνει κάθε στιγμή μια εμπειρία που θα θυμάσαι για καιρό.

 

Colonial Restaurant Golf Prive Glyfada: Το νέο εστιατόριο του Golf Prive

 

Γκολφ Γλυφάδας, Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα, 210 3420002, www.golfprive.gr, FΒ: Golf Prive Glyfada, Instagram: golfpriveglyfada

Οδηγός Γεύσης