Επιστροφή στα τραπέζια της Κυριακής με τις χαρακτηριστικές γεύσεις και όλα όσα χαρακτηρίζουν το πιο ανακουφιστικό γεύμα της εβδομάδας επιχειρεί και φέτος το εστιατόριο Vezené. Ξεκινώντας από τις 3 Νοεμβρίου του 2019, το εστιατόριο θα ανοίγει τις πόρτες του από τη 1μ.μ. και για όλες τις Κυριακές του χειμώνα, όχι μόνο του Δεκεμβρίου, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.

 

Το μενού απαρτίζεται από όλα όσα ονειρευόμαστε να τρώμε κάθε Κυριακή μεσημέρι. Πιάτα για τη μέση, γεύσεις που είναι ο ορισμός του comfort food, ιδανικά για χειμωνιάτικα μεσημέρια. Για αρχή ξεχωρίζουμε την κρεατόσουπα Birdman, την Πολίτικη σαλάτα, το Σπαγέτο ανθόγαλα, τα bucatini Amatriciana, τις πίτες από τον ξυλόφουρνο ενώ για κυρίως το εστιατόριο συγκεντρώνει ένα dream team από πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας. Τηγανητό κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής από την Κρήτη και flakes φουά γκρά, Αρνί Μπούτι ψητό στη Rotisserie και μια σερά εξαιρετικών κοπών κρέατος που προέρχονται από επιλεγμένους παραγωγούς του εξωτερικού. Οι σερβιτόροι θα σας ενημερώσουν για τα εντυπωσιακά ως συνήθως συνοδευτικά ενώ υπάρχει η επιλογή φρέσκιας τρούφας για όσους επιθυμούν ένα έξτρα kick νοστιμιάς.

 

Το αδελφάκι του Vezené, το υπέροχο Birdman ετοίμασε για τα Sunday Roasts μια σειρά από κοκτέηλ, ιδανικά για όσους δεν είναι wine lovers. Φυσικά, θα υπάρχει μουσική τις Κυριακές, πολυποικιλιακή με μια μικρή έμφαση στα 90’s.

 

Πληροφορίες:

Έναρξη: Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Κρατήσεις: +302107232002,  Email: [email protected]  

Βρασίδα 11

www.vezene.gr

 

Το εστιατόριο θα λειτουργήσει παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ειδικά μενού δείπνου για την κάθε περίσταση, ενώ θα παραμείνει κλειστό 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

 

Sunday Roast στο Vezené: Τόσο καλό όσο της μαμάς!

 

Sunday Roast στο Vezené: Τόσο καλό όσο της μαμάς!

 

Sunday Roast στο Vezené: Τόσο καλό όσο της μαμάς!

 

Οδηγός Γεύσης