1ο Bio Festival: 7 διάσημοι σεφ μαγειρεύουν βιολογικά

Μοναδικές γαστρονομικές παρουσιάσεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα από καταξιωμένους chefs στο νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα

LIFOTEAM 19.4.2019 | 17:49

Το Bio Festival, το νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 11-13 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο για τους επαγγελματίες στον χώρο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

 

Κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν live cooking shows που θα εντυπωσιάσουν το κοινό και έχουν ως στόχο να μοιράσουν γνώση και ιδέες τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στους καταναλωτές.

 

Η καταξιωμένη και έμπειρη chef Ντίνα Νικολάου, η οποία είναι και η ambassador του φεστιβάλ, θα είναι παρούσα και τις τρεις ημέρες όπου θα πραγματοποιεί γαστρονομικές επιδείξεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα των εκθετών.

 

Η διάσημη chef θα προτείνει πιάτα και συνταγές που μπορούν οι επαγγελματίες chef που θα επισκεφτούν το φεστιβάλ και θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια αυτά να «αξιοποιήσουν» στη δική τους κουζίνα, αλλά και να πάρουν ιδέες και να δουν προτάσεις για το πώς μπορούν να χρησιμοποιούν τα βιολογικά προϊόντα με τρόπο πρωτότυπο.

 

Φυσικά, εκτός από την Ντίνα Νικολάου, πλήθος άλλων έμπειρων στον τομέα και καταξιωμένων συναδέλφων της θα συνοδεύσουν τη διάσημη chef σε αυτή την μοναδική γαστριμαργική εμπειρία και θα δώσουν τα φώτα τους τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους καταναλωτές, οι οποίοι θα μπορούν να δουν και αυτοί με την σειρά τους πώς μπορούν να εντάξουν στην καθημερινή τους διατροφή τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα με τρόπο δημιουργικό.

 

Στο πλευρό λοιπόν της κ. Νικολάου θα βρεθούν φίλοι από τον κόσμο της γαστρονομίας όπως ο γνωστός από την τηλεοπτική και μαγειρική του πορεία chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο επίσημος chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Hoffmann, ο chef των εστιατορίων «Nice n Easy» Χρήστος Αθανασιάδης αλλά και γνωστές food bloggers όπως η «Funky Cook» Εύα Μονοχάρη, η «The Ηealthy Cook» Εύη Σκούρα και η «Πάστα Φλώρα» Ιωάννα Χαλμούκη.

 

Η μαγειρική λοιπόν, σκηνή του bio festival θα πλημμυρίσει από εποχικά φρούτα, λαχανικά και βιολογικά προϊόντα κάθε λογής, ενώ τα live cooking shows θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκτέλεση των συνταγών, να θέσουν ερωτήματα, να συνομιλήσουν με την Ντίνα, τους chefs και τις bloggers και να δοκιμάσουν τις γευστικές τους δημιουργίες.

 

Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αγοράσει τώρα online το εισιτήριό του από το site Biofestival.gr.

Οδηγός Γεύσης