Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης ετοιμάζουν pop-up κυριακάτικο brunch

Τι περιλαμβάνει το μενού

LIFOTEAM 16.11.2018 | 14:03

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης καλεί τον κόσμο σε ένα απολαυστικό Pop Up Βrunch.

 

Το brunch θα σερβίρεται από τις 11:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ., στο κεντρικό χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης  ο οποίος θα μεταμορφωθεί και θα γεμίσει πάγκους με φαγητά.

 

Διάφοροι σεφ θα ετοιμάζουν εμπνευσμένες γαστρονομικές δημιουργίες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κυψέλης, σε ένα μενού με κλασικά πιάτα brunch αλλά και τις παραλλαγές τους, εμπλουτισμένο με vegetarian και vegan επιλογές.

 

Τι περιλαμβάνει το μενού

 

Ο Guerilla Chef, θα ετοιμάσει νόστιμα burgers, ο Cookie Dude cookies με γάλα, το Falafeladiko falafel, η Πίτα της Κολχίδας πιροσκί, πίτες και γεωργιανά γλυκά. Θα συμμετέχει και το Bread & Roses με τις δικές του πεντανόστιμες προτάσεις: πατατόσουπα με τσένταρ και μπέικον, σούπα καρότο- πορτοκάλι -τζίντζερ, σούπα γλυκιάς κολοκύθας με φασκόμηλο, quiche lorraine, τάρτα πορτοκαλιού, κορμό σοκολάτας με πορτοκάλι και κονιάκ. Θα είναι μαζί μας και το Mentaleaty με χορτοφαγικά noodles & spring rolls, κοτόπουλο teriyaki με λαχανικά, love wonton με τυρί-κρέμα και κρεμμύδι, και στο Plant Kingdom θα δοκιμάσουμε vegan burgers, σούπες, και vegan γλυκά. Επίσης, θα μπορέσετε να απολαύσετε και το μενού του Food Truck που θα περιλαμβάνει : αυγά με μπέικον ή παστουρμά ή καυτερό σουτζούκι - scrambled eggs με καπνιστό σολομό - αυγοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι και λεμόνι - άγρια μανιτάρια - hot dog - βελουτέ vegan σούπα ημέρας σε ποτήρι - γκεζλεμές με πραλίνα φουντουκιού και μπανάνα.

 

*Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά η τιμή για το μπραντς διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή του μενού.

 

 

 

Οδηγός Γεύσης