Γκαλερί Αστρολάβος: Ένας χώρος όπου η Τέχνη αφορά όλους

Για μοναδικές εμπειρίες εκθέσεων σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο ενδιαφέροντες εκθεσιακούς χώρους της Αθήνας επισκεφθείτε την γκαλερί Αστρολάβος

LIFOTEAM 18.3.2019 | 16:43

Για μοναδικές εμπειρίες εκθέσεων σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο ενδιαφέροντες εκθεσιακούς χώρους της Αθήνας επισκεφθείτε την γκαλερί Αστρολάβος.

 

Πρόκειται για έναν χώρο που εκτείνεται σε 3 διαφορετικά επίπεδα αμφιθεατρικής διαρρύθμισης και έχει βραβευτεί γι' αυτήν από διεθνή περιοδικά αρχιτεκτονικής.

 

Το κύριο ατού της γκαλερί είναι ότι μαζί με τα μεγάλα ονόματα (Τσαρούχης, Γκίκας, Στάμος, De Chirico, Τσόκλης, Μυταράς κ.λπ.), που στις εκθέσεις και στο ντεπό της γκαλερί θα ανακαλύψετε πολύ ιδιαίτερα έργα τους, θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία από έργα νεότερων ανερχόμενων καλλιτεχνών, των οποίων οι τιμές είναι ακόμα πολύ προσιτές και αξίζει να γνωρίσετε ή να αποκτήσετε έργο τους, πριν ανέβει το κασέ τους.

 

Η αισθητική των έργων σε κάθε μορφή τέχνης που προβάλλει η γκαλερί (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία και καλλιτεχνικές κατασκευές) έχει αυστηρό γνώμονα την ποιότητα και τις καλλιτεχνικές αξίες.

 

Γκαλερί Αστρολάβος: Ένας χώρος όπου η Τέχνη αφορά όλους

 

Για τα δώρα και τα διακοσμητικά σας αντικείμενα αξίζει να επισκεφθείτε και το art shop της γκαλερί που λειτουργεί στον επάνω όροφο με μοναδικά αντικείμενα τέχνης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα λίστας γάμου για νιόπαντρα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν κάποιο ιδιαίτερο έργο τέχνης.

 

Οι άνθρωποι της γκαλερί μπορούν επίσης να σας συμβουλεύσουν για τη διακόσμηση του χώρου σας, επαγγελματικού ή ιδιωτικού.

 

Οι φίλοι και πελάτες της γκαλερί είναι άνθρωποι τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που εκτιμούν την καλή τέχνη.

 

Ιnfo

Γκαλερί Αστρολάβος, Ξανθίππου 11, πλ. Δεξαμενής, Κολωνάκι, 210 7294342-3, www.astrolavos.gr, Facebook 

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός