GReek Architecture, Interiors, Lighting. Tα αρχικά για την ελληνική αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και τον φωτισμό δημιουργούν τη λέξη που μεταφράζεται ως “δισκοπότηρο”. Όπως το ιερό δισκοπότηρο υπήρξε για αιώνες ένα σημείο αναφοράς, μια εννοιολογική μεταφορά του ιδεατού στόχου στη ζωή κάθε ανθρώπου, έτσι και τα βραβεία GRAIL φιλοδοξούν να εμπνεύσουν και να γίνουν ένα ορόσημο στην καριέρα κάθε επαγγελματία του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Με αυτό το σκεπτικό γεννήθηκε η ιδέα για θεσμοθέτηση των βραβείων που θα απονεμηθούν σε λίγες μέρες στο Ωδείο Αθηνών. Η τελετή είναι μια μοναδική ευκαιρία για πρόσβαση σε ένα event  όπου θα αποκαλυφθούν τα έργα της χρονιάς ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα κορυφαία γραφεία στην Ελλάδα για την Αρχιτεκτονική το Interior Design και τον Φωτισμό κάνοντας γνωριμίες και δημιουργώντας νέες συνεργασίες.

Την εγγύηση για την αρτιότητα και την ποιότητα των αποτελεσμάτων των πρώτων GRAIL εξασφαλίζουν τα ονόματα των μελών της κριτικής επιτροπής. Πρόκειται για προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό γνωστές για την πορεία, το ήθος και το έργο τους στους χώρους της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων και του φωτισμού. Πιο συγκεκριμένα τις αποφάσεις για τις βραβεύσεις των πρώτων GRAIL θα λάβουν οι: Δημήτρης Αντωνακάκης, Ελευθερία Ντεκώ, Λυδία Καλλιπολίτη, Μαριάνθη Τατάρη, Άρης Καφαντάρης, Πάνος Δραγώνας, Tom Lindblom, Ivan Blasi και Florencia Vetcher. 

 

Kλείστε τη θέση σας στο λινκ: 
www.designerstribe.com/event/grail-awards
 

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός