ΣΙΝΕΜΑ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝΑΣΤΕΡΙΑ

LIFO

Soul

Animation 2020 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Πιτ Ντόκτερ, Κεμπ Πάουερς
Δανείζουν τη φωνή τους: Τζέιμι Φοξ, Tίνα Φέι, Γκρέιαμ Νόρτον
Δάσκαλος μουσικής που ονειρευόταν όλη του τη ζωή να γίνει μουσικός της τζάζ, σκοτώνεται τη μέρα που το όνειρο του χτυπά την πόρτα. Στη συνέχεια η ψυχή του οδηγείται σε ένα μέρος που αναλαμβάνει την προετοιμασία των ψυχών πριν το ταξίδι τους στη Γη.
LIFO

Μάρτιν Ίντεν
Martin Eden

Δραματική 2019 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Πιέτρο Μαρσέλο
Πρωταγωνιστούν: Λούκα Μαρινέλι, Τζέσικα Κρέσι
Ο Μάρτιν είναι ένας ανήσυχος προλετάριος που φιλοδοξεί να μορφωθεί και να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων, ώστε να γίνει η φωνή των ανθρώπων της τάξης του. Η γνωριμία του με μια πλούσια κοπέλα και ο κεραυνοβόλος έρωτας που γεννιέται ανάμεσά τους, θα τον φέρει σε τροχιά σύγκρουσης με την οικογένειά της, αλλά και με το κατεστημένο της εποχής του.
LIFO

Μήλα
Apples

Δραματική 2020 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Χρήστος Νίκου
Πρωταγωνιστούν: Άρης Σερβετάλης, Σοφία Γεωργοβασίλη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Αργύρης Μπακιρτζής
Μια αναπάντεχη επιδημία, που προκαλεί ξαφνική αμνησία στους ανθρώπους, βρίσκει τον Άρη, ένα άνδρα γύρω στα 40, να ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να χτίσει ένας αμνησιακός μια καινούργια ζωή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές αποστολές που είναι ηχογραφημένες από τους γιατρούς του.
LIFO

Chunking Express

Αισθηματική 1994 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Γουόνγκ Καρ Βάι
Πρωταγωνιστούν: Τακέσι Κανεσίρο, Τόνι Λιούνγκ, Φέι Γουόνγκ
Κάθε μέρα, ο Αστυνομικός 223 αγοράζει μια κονσέρβα ανανά με ημερομηνία λήξης την 1η Μαϊου, συμβολίζοντας τη μέρα που θα ξεπεράσει τον χαμένο του έρωτα. Την ίδια στιγμή δεν μπορεί να πάρει την προσοχή του πάνω από μια μυστηριώδη γυναίκα με μια ξανθιά περούκα, δίχως να γνωρίζει πως διακινεί ναρκωτικά.
LIFO

Digger

Δραματική 2020 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Τζώρτζης Γρηγοράκης
Πρωταγωνιστούν: Βαγγέλης Μουρίκης, Σοφία Κόκκαλη, Αργύρης Πανταζάρας
Ο Νικήτας ζει απομονωμένος στην κορυφή ενός ορεινού δάσους. Η άφιξη του γιου του, ο οποίος επιστρέφει για να διεκδικήσει το μερίδιο του κτήματος που κληρονόμησε μετά τον θάνατο της μητέρας του, θα οδηγήσει τους δύο άνδρες σε σύγκρουση.
LIFO

Υποσχόμενη Νέα Γυναίκα
Promising Young Woman

Δραματική 2020 (ΕΓΧΡ.)
Σκηνοθεσία: Έμεραλντ Φένελ
Πρωταγωνιστούν: Κόρεϊ Μάλιγκαν, Άλφρεντ Μολίνα, Μπο Μπέρναμ
Μια γυναίκα κοντά στα τριάντα, τραυματισμένη από ένα δραματικό γεγονός που συνέβη στην καλύτερή της φίλη, ετοιμάζει ένα ιδιότυπο σχέδιο εκδίκησης με στόχο τους δράστες, ενώ παράλληλα παριστάνει τη μεθυσμένη σε κλαμπ για να τιμωρήσει τους αρσενικούς που θα επιχειρήσουν να το εκμεταλλευτούν.
ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ