«Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών»: Η Σούζαν Κόλινς επιστρέφει με το prequel της σειράς «Αγώνες Πείνας»

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βιβλίο «Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών» από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

LIFOTEAM 25.6.2020 | 13:53

ADVERTORIAL

Είναι το πρωινό του θερισμού, κατά το οποίο γίνεται η επιλογή των φόρων και ουσιαστικά ξεκινούν οι δέκατοι Αγώνες Πείνας. Στην Κάπιτολ, ο δεκαοχτάχρονος Κοριολανός Σνόου προετοιμάζεται για τη μία και μοναδική του ευκαιρία να εξασφαλίσει δόξα ως μέντορας στους Αγώνες. Ο άλλοτε πανίσχυρος οίκος των Σνόου έχει ξεπέσει και η μοίρα του κρέμεται από τη μικρή πιθανότητα να καταφέρει ο Κοριολανός να αποδειχτεί πιο γοητευτικός, πιο έξυπνος και πιο πανούργος από τους συμμαθητές του ώστε να νικήσει ο δικός του φόρος.

 

 


Οι πιθανότητες είναι εναντίον του, καθώς του αναθέτουν το κορίτσι φόρο από την Περιοχή 12, την πιο ασήμαντη από όλες. Οι μοίρες τους τώρα διαπλέκονται – κάθε επιλογή που θα κάνει ο Κοριολανός θα μπορούσε να οδηγήσει στη νίκη ή την αποτυχία, στον θρίαμβο ή στην καταστροφή. Μέσα στην αρένα, θα είναι ένας αγώνας μέχρι θανάτου. Έξω από την αρένα, ο Κοριολανός αρχίζει να τρέφει συναισθήματα για τον καταδικασμένο του φόρο - και πρέπει να ζυγίσει την ανάγκη του να ακολουθήσει τους κανόνες ενάντια στην επιθυμία του να επιβιώσει με κάθε τρόπο.

 

«Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών»: Η Σούζαν Κόλινς επιστρέφει με το prequel της σειράς «Αγώνες Πείνας»

 

Η συγγραφέας της σειράς βιβλίων «Αγώνες Πείνας» Σούζαν Κόλινς, επιστρέφει με το prequel της ιστορίας και ένα ακόμη παγκόσμιο Best Seller. Ως το πιο πολυαναμενόμενο βιβλίο του 2020, «Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών» μας ταξιδεύει για μία ακόμη φορά στον φανταστικό κόσμο της Πάνεμ, αυτή τη φορά 64 χρόνια πριν από τα γεγονότα των Αγώνων Πείνας, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη.

 

Η σειρά «Αγώνες Πείνας» καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε 54 γλώσσες και 52 χώρες. Στην Ελλάδα, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός σε όλα τα βιβλιοπωλεία.


«Η φιλοδοξία θα τον τροφοδοτήσει. Ο ανταγωνισμός θα τον κινητοποιήσει. Όμως, η δύναμη έχει το τίμημά της. Επιστροφή στους Αγώνες Πείνας.»

 

#mpalantakollins

#psichogiosbooks

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε από ένα βιβλίο «Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών» της Σούζαν Κόλινς από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

 

Όροι ΔιαγωνισμούΟδηγός Βιβλίου