«Η Φίλη»: Το δεύτερο ψυχολογικό θρίλερ της Teresa Driscoll

Μετά το best seller «Μπροστά στα μάτια τους».

LIFOTEAM 29.9.2020 | 10:00

Η πλοκή του βιβλίου ξεκινά όταν η Σόφι και ο σύζυγός της βρίσκονται στο βαγόνι ενός τρένου, χιλιόμετρα μακριά από τον Μπεν, τον τετράχρονο γιο τους και δέχονται ένα ανατριχιαστικό τηλεφώνημα: δύο αγόρια έχουν διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα.


Ένα από τα αγόρια είναι ο Μπεν.


Η Σόφι θεωρούσε ότι μπορούσε να εμπιστευτεί τον γιο της στην καινούρια της φίλη. Στην Έμα. Την ένιωθε δικό της άνθρωπο, αδελφή ψυχή, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο χωριό. Τώρα όμως δεν μπορεί να αποδιώξει το αίσθημα πως έχει κάνει ένα ασυγχώρητο λάθος και πως ολόκληρη η οικογένειά της βρίσκεται σε κίνδυνο.


Πόσο καλά γνωρίζει την Έμα τελικά; Έπρεπε να την είχε εμπιστευτεί;


Ο χρόνος τρέχει. Αδύναμη να βοηθήσει το παιδί της, ώρες μακριά από το σπίτι, η Σόφι θα έρθει αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Η ζωή της δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

 

Μια σκοτεινή ιστορία που σε «στοιχειώνει» και σε κάνει να αναρωτιέσαι ακόμα και για εκείνους που πιστεύεις ότι γνωρίζεις.

 

«Η Φίλη»: Το δεύτερο ψυχολογικό θρίλερ της Teresa Driscoll

 

Η Φίλη δεν είναι το συνηθισμένο θρίλερ στο οποίο ένας αστυνομικός κυνηγά έναν κατά συρροή δολοφόνο. Αυτό το βιβλίο αφορά έναν δολοφόνο μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Κανένας δεν είναι υποψιασμένος. Κανένας δεν γνωρίζει. Μονάχα ο αναγνώστης.
Sunday Herald

 

Ένα θρίλερ που διεγείρει το μυαλό, γεμάτο μυστήριο, ίντριγκα, αγωνία, με έναν απίστευτα χειριστικό χαρακτήρα. Περιττό να αναφέρω ότι πρόκειται για άλλο ένα ανάγνωσμα πέντε αστέρων από την ταλαντούχα συγγραφέα. Ανυπομονώ να δω τι άλλο θα σκεφτεί!
Jules Mortimer, βιβλιοκριτικός

 

Από τα θρίλερ που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε.
Sunday Express

 

Οδηγός Βιβλίου