Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
colorful images

Ανδρικές απολαύσεις

Πυροκροτητής της διαδικασίας επίσπευσης ανατροπών και ριζικών αλλαγών στο εκλογικό σύστημα, αλλά και γενικότερα στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να γίνει η δήλωση του βουλευτή κυρίου Πέτρου Τατσόπουλου.

http://books.vres.gr/uploads/books_images/118/117524.jpg

Πυροκροτητής της διαδικασίας επίσπευσης ανατροπών και ριζικών αλλαγών στο εκλογικό σύστημα, αλλά και γενικότερα στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να γίνει η δήλωση του βουλευτή κυρίου Πέτρου Τατσόπουλου.

Η δημόσια παραδοχή του, μέσω των στηλών του περιοδικού Crash, για τη μεγάλη «διεισδυτικότητα» που έχει στους ψηφοφόρους της Β' Αθήνας –Περιφέρεια όπου και εκλέγεται– η οποία αριθμεί περίπου 1,5 εκατομμύριο εγγεγραμμένους, κατέρριψε και τις τελευταίες επιφυλάξεις στο επιτελείο του πρωθυπουργού.

Οι σύμβουλοι, έχοντας στα χέρια τους αναλύσεις που απέρρεαν από τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών για τα χαρακτηριστικά του εκλογικού σώματος, είχαν διαμορφώσει την εκτίμηση, ότι οι γυναίκες ψηφοφόροι, οι ηλικίες 36-53 χρόνων, η Β΄ Περιφέρεια Αθηνών και οι νέοι εκλογείς, κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Τώρα, ύστερα την επιβεβαίωση, δια στόματος του ιδίου, πληροφοριών που έλεγαν, ότι «ο Τατσόπουλος δεν θ' αφήσει ούτε θηλύκια γάτα», άρχισαν να ψάχνουν πυρετωδώς για το νέο εκλογικό σύστημα, ενόψει μάλιστα και του ενδεχομένου ν' αναγκαστεί η κυβέρνηση, είτε εξαιτίας μη καταβολής της δόσης, είτε οποιουδήποτε άλλου «ατυχήματος», να προσφύγει πρόωρα στις κάλπες. Προς την κατεύθυνση αυτή είναι βέβαιο ότι θα πιέζουν εν χορώ –υποκινούμενοι από ζήλια ή από φθόνο– κι όλοι οι άρρενες τοπικοί βουλευτές.

Αναμένεται, ότι η επίσημη εκδοχή για την ανάγκη κατάτμησης της Β' εκλογικής Περιφέρειας σε 4 ή 8 μικρότερες –όπως μάλλον θα προβλέπεται στο νέο σύστημα– θ' αποδοθεί στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά την απογραφή του 2011, που επιβάλουν την αύξηση των βουλευτικών εδρών της Περιφέρειας αυτής κατά 2, δηλαδή από 42 σε 44.

Ενδεχομένως, βέβαια, όλη αυτή η αναταραχή κι η αναστάτωση, μετά από τις παραπάνω δηλώσεις, κι ιδιαίτερα η ανησυχία των βουλευτών, να είναι άνευ λόγου και σημασίας –είναι γνωστό άλλωστε πώς συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα– αφού για τις επόμενες εκλογές, ίσως ο κύριος Τατσόπουλος, λόγω ακριβώς της μεγάλης του διεισδυτικότητας στο εκλογικό σώμα, να βλέπει «με καλό μάτι» το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Μάλλον όμως ένα τέτοιο σενάριο συγκεντρώνει μηδενικές πιθανότητες, αφού αυτόν τον ρόλο –σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις– σκοπεύει να κρατήσει για τον εαυτό του ο κύριος Τσίπρας.

2 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Astrea Astrea 24.11.2012 | 21:00
Τι να πει κανείς, @Βούδα μου! Το πιο ανησυχητικό απ' όλα είναι ότι αρκετοί ψηφοφόροι του κόμματος του κ. Τατσόπουλου επικροτούν τέτοιου είδους γραφικότητες.
colorful images colorful images 25.11.2012 | 17:29
Θα περίμενε κανείς από νέους πολιτικούς ένα διαφορετικό τρόπο έκφρασης κι επικοινωνίας. 'Ενα άλλο στυλ πολιτικού λόγου και συμπεριφοράς...
Μάταιο.
Προηγούμενα 1 Επόμενα
 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ