H dj βαμπίρ

H dj βαμπίρ Facebook Twitter
54

 


H dj βαμπίρ Facebook Twitter
 

 

Η Maria Cristerna έχει σχεδόν εξαντλήσει το μενού του body modification και είναι μόλις 35 ετών.

 

Το ότι έχει καλύψει κάθε σπιθαμή του σώματος της με τατουάζ είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο, μπροστά στο γεγονός πως έχει εμφυτεύσει κυνόδοντες και τιτάνιο στο κεφάλι της.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με piercing και φετιχιστικό στιλ που συνδυάζει γκοθ και σαδομαζοχισμό την έχουν κάνει, δικαίως, γνωστή ως "The Vampire Lady".

 

 

H dj βαμπίρ Facebook Twitter
Με την Gis Sanchez, σύντροφό της στα decks.

Tα τελευταία χρόνια Maria εργάζεται ως dj μαζί με την Gis Sanchez και παράλληλα συμμετέχει σε μια πλειάδα φεστιβάλ για τατουάζ και extreme τεχνικές τροποποίησης του σώματος.

H dj βαμπίρ Facebook Twitter

Η πρόσφατη εμφάνιση της σε club στην Αυστρία:

Η ιστορία της Vampire Lady είναι όμως αρκετά διαφορετική από το σημερινό προφίλ της.

H dj βαμπίρ Facebook Twitter
Η 17χρονη Μaria την ημέρα του γάμου της και η σταδιακή μεταμόρφωση.

Η φαινομενικά σκληρή και τρομακτική γυναίκα, ήταν ένα κορίτσι που μεγάλωσε στα γκέτο της Γκουανταλαχάρα του Μεξικό και σε μια βαθιά θρησκευόμενη και συντηρητική οικογένεια.

Στα 17 της παντρεύτηκε παρά την θέληση της και άρχισε σπουδές νομικής. Η ζωή της όμως δεν καλυτέρεψε και έγινε ακόμη μια γυναίκα η οποία κακοποιήθηκε και έζησε την κόλαση δίπλα στον σύντροφό της. Παρ' όλα αυτά τελείωσε τις σπουδές της και έκανε τέσσερα παιδιά.

Μετά όλα άρχισαν σιγά-σιγά να αλλάζουν.

H dj βαμπίρ Facebook Twitter
Λίγες από τις οικογενειακές φωτογραφίες που κράτησε.

Η Μaria έχοντας περάσει μια ζωή που καταπίεζε και απαγόρευε την οποιαδήποτε μορφή έκφρασης, πέρασε στο άλλο άκρο. Άρχισε να χτυπάει τα πρώτα τατουάζ και έκανε την επανάστασή της εγκαταλείποντας τον σύζυγό της.

H ίδια ισχυρίζεται πως όλη αυτή τη διαδικασία στο σώμα της την ενέπνευσε η προσωπική της ιστορία και πως κάθε τατουάζ, σκουλαρίκι ή εμφύτευμα έχει συμβολισμούς για όσα πέρασε, τις καλές και τις κακές της στιγμές και όσα την έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα.

Τα υπόλοιπα είναι η ιστορία και η εξέλιξη μιας γυναίκας που αποφάσισε πως ήθελε ακραίες αλλαγές.

Aκόμη κι αν σήμερα θεωρείται ατραξιόν και αλλόκοτη στην πατρίδα της, εξακολουθεί να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, ξαναπαντρεύτηκε, κάνει αυτό που την ευχαριστεί και δεν τη νοιάζει η γνώμη των άλλων.

H dj βαμπίρ Facebook Twitter
H dj βαμπίρ Facebook Twitter
54

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Ναι ok ο καθένας κάνει οτι θέλει με το σώμα του , είναι δικαίωμά του κτλ!Εδώ έχουμε μια απλή περίπτωση attention seeker σε συνδυασμό με βαριά ψυχολογικά και τίποτα παραπάνω...υποτίθεται τα έκανε αυτά επειδή είναι βαθιά πληγωμένη! Όταν είσαι πληγωμένος τόσο πολύ προσπαθείς να ξεχάσεις και όχι να κάνεις κάτι να σου υπενθυμίζει όσα πέρασες...Και σου πάω στοίχημα όσα θές! Σε λίγα χρόνια που η καριέρα της ως dj θα τελειώσει γιατί δε θα πουλάει πλέον, θα θέλει να αλλάξει αλλά δε θα μπορεί..Όσο για τα παιδάκια δεν μαθαίνουν να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά..μαθαίνουν να βέπουν τερατουργήματα ως φυσιολογικά πρότυπα ..νομίζω οτι τους διαστρεβλώνει λίγο τα πρότυπά που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να είχαν! Δεν είπε κανείς ότι όσες γυναίκες βάφονται και ντύνονται "ΝΟΡΜΑΛ" είναι καλές μανάδες κτλ αλλά αυτό το πράγμα δεν έχει καμία λογική... κρίμα που δεν προλάβαμε να κάνουμε το γνωστό "kill it before it lays eggs"
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξαπολύετε όλοι κακίες. Δεν πιστεύω οτι η γυναίκα αυτήν είναι συγγενής απο κάποιον απο όλους σας εδω μέσα. Τι εννοείτε με τον όρο έχει θέματα? Σας έχω νέα. Δεν έχει θέματα. απλά έχει δική της ψυχοσύνθεση η οποία δεν έχει κοινά σημεία με όλους τους υπόλοιπους?so what? Δεν σου λέω οτι το θέαμα είναι το πιο συνηθισμένο στον κόσμο. Αλλά η συγκεκριμμένη είναι έξω απο τον κοινωνικό μου περίγυρο και υποθέτω και απο τον δικό σας. Σταματήσετε να ευτελίζετε την ανθρώπινη υπόσταση σας με κακίες ανευ λόγου και αιτίας. Δεν είναι μάνα σας, ούτε αδερφή σας, ούτε γυναίκα σας. Μιλήστε ο καθένας για τα σπίτια σας και αφήστε τα ξένα.
αν όμως αντί για τα συγκεκριμένα body modifications είχε βάλει απλώς 5 νούμερο βυζιά και τούρλα κώλο δεν θα σας χάλαγε... αλλά είμαστε open minded εκεί που βολεύει!
όπως έχει παραδεχτεί η ίδια σε παλαίοτερη συνεντευξή της είναι εθισμένη σε αυτό, όποτε κανένα εθισμό δεν τον λες καλό. Πέρα από αυτό όμως ότι τραβάει η ψυχούλα του καθενός ας το κάνει ..... :) :)
Κι οι παχύσαρκοι άνθρωποι είναι εθισμένοι στο φαγητό. Όμως αν βγεις να κράξεις κάποιον επειδή είναι χοντρός σαν φάλαινα θα πέσουν να σε φάνε. Παρόλο που είναι ακριβώς το ίδιο. Κι οι δυο διαφέρουν από τα πρότυπα που μας έχουν πασάρει, για λόγους που έχουν σίγουρα να κάνουν με την ψυχολογία τους. Απλώς η δυτική κοινωνία που ζούμε μας έχει μάθει ότι ο χοντρός είναι καημένος, ενώ η συγκεκριμένη είναι "τρελή". Η διαφορά είναι ότι οι χοντροί δεν γουστάρουν τον εαυτό τους και κλαίγονται για το ρατσισμό που υφίστανται ενώ αυτή λέει "αυτή είναι η επιλογή μου και σ' όποιον αρέσω" και συνεχίζει τη ζωή της όπως αυτή γουστάρει. Αν λοιπόν ένας από τους δυο είναι κακό πρότυπο για το παιδί του, αυτός είναι σίγουρα ο χοντρός. Πεστε να με φάτε τώρα.
Εύκολα κρίνουμε όλους τους άλλους, αδιαφορώντας για τους εαυτούς μας... Αν τη δείτε στο δρόμο και φοβηθείτε, αλλάξτε πεζοδρόμιο (ή καλύτερα κράξτε την)! Αν δείτε κάποιον με +5 κιλά από την ανορεξία, πηγαίνετε και πείτε του να βάλει φερμουάρ! Αν δείτε τρανσέξουαλ, κρύψτε τα παιδιά σας! Γιατί φυσικά, όποιος δε συμφωνεί με τα δικά μας "κριτήρια ζωής", πρέπει να λιθοβολείται (για πλάκα, βέβαια, που απευθύνεται μόνο σε αυτούς που "έχουν χιούμορ")...
ω καλά! give me a break... φυσικά και υπάρχουν στάνταρ και κριτήρια (και μην μπερδεύουμε την παχυσαρκία & την ανορεξία με αυτό). (ναι δεν είμαι open minded). Δηλαδή εσύ αν την έβλεπες θα κατουριόσουν από τη χαρά σου; Προφανώς χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης - όπως και πολύς άλλος κόσμος βεβαίως- αλλά αυτή έχει στιγματίσει και τα παιδιά της...
Τα ρώτησες εσύ τα παιδάκια και σου το είπαν? Όλοι βάζουν "τα παιδάκια" μπροστά για να στρογγυλέψουν τις γωνίες της κακίας τους. Τα παιδάκια της δεν έχουν στιγματιστεί. Δεν ξέρεις πως τους φέρεται, πως τα αγαπά κ.λπ. Όπως και αυτά δεν θα τη ρωτήσουν τι θα κάνουν στα 20 τους με το σώμα τους, έτσι κι αυτή δεν χρειάζεται να ρωτήσει κανέναν. Όπως καταλαβαίνεις δεν τη νοιάζει αν σου αρέσει εσένα κι αυτό είναι που σκυλιάζει τους περισσότερους. "Πως τολμά να μη τη νοιάζει αν θα αρέσει? Εγώ δηλαδή που με νοιάζει, τί? Είμαι κομπλεξικός?" Η απάντηση είναι ότι δεν σε αφορά τι κάνει ο άλλος με το σώμα του.
Διευκρίνιση προς αυτούς που δημοσιεύουν τα σχόλια: το "Ναι είσαι κομπλεξικός" ήταν απάντηση στη ρητορική ερώτηση που θέτω εγώ η ίδια και όχι προς τον συν-σχολιαστή. Ψυχραιμία :)
Ποιον φοβόμαστε ποιο πολύ; Αυτήν που μπορεί να μην έχει πειράξει ποτέ άνθρωπο ή τους γραβατάκηδες (π.χ. ΔΝΤ) που κλείνονται πίσω από πόρτες και βλέπουν τους ανθρώπους σαν αριθμούς και σαν αναλώσιμα προϊόντα;
άμα είχε 5 κιλά πλαστικά βυζιά βέβαια,ολόισια μύτη και σιλικονούχα χείλη δε θα γινόταν και θέμα , ούτε θα είχαμε τόσες ανησυχίες για τα παιδια και τη σεξουαλική της ζωή. θα τη λέγαμε μιλφάρα και θα προσπερνάγαμε.
Το μόνο που δεν μπορώ να φανταστώ είναι όταν είναι στεναχωρημένη,ποιός της χαιδεύει το κεφάλι και της λέει λόγια παρηγοριάς;Μάνα μου.......................Μου σηκώνρται η τρίχα..
Ο άντρας της που την παντρεύτηκε όπως είναι και τα 4 παιδιά της. Αναρωτιέμαι πόσοι έχουμε αυτήν την πολυτέλεια εδώ μέσα. Να έχουμε έναν άντρα που να μας γουστάρει για αυτό που είμαστε και ΤΈΣΣΕΡΑ παιδιά που να τ' αγαπάμε και να μας αγαπούν. Χμ......
- δε μου αρεσει- δε θα το εκανα- δε θα πλησιαζα μια γυναικα ετσι- δεν ειναι δικο μου θεμα, η αυτοδιαθεση του καθενος. μπορει να ειναι "προχωρημενη με το ζορι", αλλα καποιοι ειστε κομπλεξικοι απο επιλογη.
Ε, να λοιπόν, όλα είναι στο μυαλό. Αυτή βλέπει τον εαυτό της όμορφο έτσι. Υπάρχουν έφηβες που όταν τους βγαίνει κανα σπυράκι στο κούτελο κλείνονται στο σπίτι μέχρι να περάσει το καρούμπαλο επειδή τις κάνει να μοιάζουν με τέρατα. Εδώ κυρίες μου. Πάρτε το αλλιώς. Το σπυράκι *δεν είναι αρκετό* για να σας κάνει *τόσο* όμορφες (να σαν την γλυκιά μανούλα από δω), χρειάζεται τουλάχιστον δέκα εμφυτεύματα τιτανίου. (θα έγινε αντιληπτό, τα καρούμπαλα με έχουν φρικάρει από όλη τη φάση αχαχαχαα)
Εγώ απ'όλα τους κυνόδοντες δεν έπιασα (κολλάω σε κάτι λεπτομέρειες!).. Αλλά θα αναγκαστώ να δανειστώ μια ατάκα που μισώ και που μου την έχουν πει ουκ ολίγες φορές οι δικοί μου ("κι όταν γεράσεις; ρωτάς πως θα είναι αυτά;") και θα πω, ότι μόλις αρχίσει η κατιούσα και το ζάρωμα λόγω ηλικίας, θα είναι 2 φορές πιο τρομακτική (είπαμε, άλλο το προχωρημένος-ψαγμένος-στηντελικήοκαθέναςκάνειπανωτουότιθελειδικαιωματου) αλλά αυτό είναι γκροτέσκο ανέκδοτο κι όχι τόσο γιατί είναι υπερβολικό αλλά γιατί είναι lame
maxvibus από ότι βλέπεις στη δημοκρατική ελλάδα απαγορεύεται να σου αρέσει οτιδήποτε είναι εκτός των προδιαγραφών που έχει θέσει το vogue. Εγώ πάντως, άσχετα από το αν όντως χρειάζεται ψυχίατρο (για να βρει τις ισορροπίες της και όχι για κανέναν άλλο λόγο), την προτιμώ από τις γυναίκες που έχουν γίνει μια κόπια. Όλες ίδιες. Ίδιο βάψιμο, ίδιο ντύσιμο και όλες με τα ψυχολογικά τους και τις ανασφάλειες τους. Όσο για τα παιδάκια της: πρώτον κανείς δεν εγγυάται ότι μια γυναίκα που ντύνεται και βάφεται νορμάλ μεγαλώνει σωστά τα παιδιά της και δεύτερον, αυτά τα παιδιά μαθαίνουν, αν μη τι άλλο, ότι σε αυτή τη ζωή μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με το σώμα σου και να μη σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Εγώ δεν θα τολμούσα τέτοια δραματική αλλαγή, αλλά ο μόνος λόγος είναι ότι είμαι κάργα ανασφαλής και δειλή. Αυτά......