H dj βαμπίρ

H dj βαμπίρ Facebook Twitter
54

 


H dj βαμπίρ Facebook Twitter
 

 

Η Maria Cristerna έχει σχεδόν εξαντλήσει το μενού του body modification και είναι μόλις 35 ετών.

 

Το ότι έχει καλύψει κάθε σπιθαμή του σώματος της με τατουάζ είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο, μπροστά στο γεγονός πως έχει εμφυτεύσει κυνόδοντες και τιτάνιο στο κεφάλι της.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με piercing και φετιχιστικό στιλ που συνδυάζει γκοθ και σαδομαζοχισμό την έχουν κάνει, δικαίως, γνωστή ως "The Vampire Lady".

 

 

H dj βαμπίρ Facebook Twitter
Με την Gis Sanchez, σύντροφό της στα decks.

Tα τελευταία χρόνια Maria εργάζεται ως dj μαζί με την Gis Sanchez και παράλληλα συμμετέχει σε μια πλειάδα φεστιβάλ για τατουάζ και extreme τεχνικές τροποποίησης του σώματος.

H dj βαμπίρ Facebook Twitter

Η πρόσφατη εμφάνιση της σε club στην Αυστρία:

Η ιστορία της Vampire Lady είναι όμως αρκετά διαφορετική από το σημερινό προφίλ της.

H dj βαμπίρ Facebook Twitter
Η 17χρονη Μaria την ημέρα του γάμου της και η σταδιακή μεταμόρφωση.

Η φαινομενικά σκληρή και τρομακτική γυναίκα, ήταν ένα κορίτσι που μεγάλωσε στα γκέτο της Γκουανταλαχάρα του Μεξικό και σε μια βαθιά θρησκευόμενη και συντηρητική οικογένεια.

Στα 17 της παντρεύτηκε παρά την θέληση της και άρχισε σπουδές νομικής. Η ζωή της όμως δεν καλυτέρεψε και έγινε ακόμη μια γυναίκα η οποία κακοποιήθηκε και έζησε την κόλαση δίπλα στον σύντροφό της. Παρ' όλα αυτά τελείωσε τις σπουδές της και έκανε τέσσερα παιδιά.

Μετά όλα άρχισαν σιγά-σιγά να αλλάζουν.

H dj βαμπίρ Facebook Twitter
Λίγες από τις οικογενειακές φωτογραφίες που κράτησε.

Η Μaria έχοντας περάσει μια ζωή που καταπίεζε και απαγόρευε την οποιαδήποτε μορφή έκφρασης, πέρασε στο άλλο άκρο. Άρχισε να χτυπάει τα πρώτα τατουάζ και έκανε την επανάστασή της εγκαταλείποντας τον σύζυγό της.

H ίδια ισχυρίζεται πως όλη αυτή τη διαδικασία στο σώμα της την ενέπνευσε η προσωπική της ιστορία και πως κάθε τατουάζ, σκουλαρίκι ή εμφύτευμα έχει συμβολισμούς για όσα πέρασε, τις καλές και τις κακές της στιγμές και όσα την έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα.

Τα υπόλοιπα είναι η ιστορία και η εξέλιξη μιας γυναίκας που αποφάσισε πως ήθελε ακραίες αλλαγές.

Aκόμη κι αν σήμερα θεωρείται ατραξιόν και αλλόκοτη στην πατρίδα της, εξακολουθεί να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, ξαναπαντρεύτηκε, κάνει αυτό που την ευχαριστεί και δεν τη νοιάζει η γνώμη των άλλων.

H dj βαμπίρ Facebook Twitter
H dj βαμπίρ Facebook Twitter
54

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
Ελα τωρα,οσο προχωρημενο μυαλο να εχει καποιος πως να πει καλο λογο για αυτο το τερατουργημα....βεβαια σωμα της ειναι οτι θελει το κανει,περι ορεξεως...
"...εξακολουθεί να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, ξαναπαντρεύτηκε, κάνει αυτό που την ευχαριστεί και δεν τη νοιάζει η γνώμη των άλλων..."Διαταραγμένη προσωπικότητα έχει η κοπέλα, δέ χρειάζεται νάμαστε και τοσο p.correct τέλος πάντων ! Ψυχίατρο χρειάζεται - σιγά μήν πιστέψουμε πως ζεί ευτυχισμένη γιατί εκπλήρωσε τις επιθυμίες της και τώρα μπορεί να δουλέψει άνετα σε παιδικό σταθμό ! Γιατι, εκεί το πάει ο ποιητής.Ευτυχώς ο Έλληνας έχει αρκετή δόση σαρκασμού ακόμα ωστε να αγνοεί επιδεικτικά τα κλισέ γύρω απ'την "ελευθερία των επιλογών" και να κράζει πού και πού τις τραγικές αυτές φιγούρες που χαϊδεύει η ψευτοπροοδευτικότητα.
Συν το οτι αλλοι κανουν εγχειρησεις για να θεραπευσουν καποιο προβλημα,η τυπισσα(και πολλοι αλλοι) το κανουν για να μοιαζουν βελζεβουλιδες...και μιλαμε οτι η διαδικασια ειναι εξαιρετικα επιπονη..τι να πεις..οπου τον βγαλει τον καθενα..
Tα τελευταία χρόνια η Maria εργάζεται ως dj μαζί με την Gis Sanchez και παράλληλα συμμετέχει σε μια πλειάδα φεστιβάλ για τατουάζ και extreme τεχνικές τροποποίησης του σώματος. Πηγή: www.lifo.gr
Και εγώ λυπάμαι τα δικά σου. Που θα μεγαλώσουν περιορισμένα στο μικρό κλουβί των δικών σου προτύπων και νομίζοντας ότι είναι άξια να κρίνουν όλους τους άλλους. Που δεν θα δέχονται ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει με το σώμα του και που θα κοροϊδεύουν οτιδήποτε είναι διαφορετικό από αυτό που ξέρουν.
Μπράβο στην κοπέλα που βρήκε όπως ήθελε τον δρόμο της, όμως κάτι μου λέει ότι τα παιδάκια της, ένα ζόρι το τραβάνε όταν πάει να τα πάρει απο το σχολείο. Εδώ σε κοροϊδεύουν 5 κιλά παραπάνω να έχεις.. Εκτός κι αν τα άλλα παιδάκια φοβούνται τη βαμπιρομάνα!
Μπράβο στην κοπέλα που βρήκε όπως ήθελε τον δρόμο της, όμως κάτι μου λέει ότι τα παιδάκια της, ένα ζόρι το τραβάνε όταν πάει να τα πάρει απο το σχολείο. Εδώ σε κοροϊδεύουν 5 κιλά παραπάνω να έχεις.. Εκτός κι αν τα άλλα παιδάκια φοβούνται τη βαμπιρομάνα!
Πραγματι,ειναι λες και ολη η κακοποιηση και η καταπιεση που υπεστη να αποτυπωθηκε πανω στο σωμα της (ολα μπορω να τα παραβλεψω με λιγη προσπαθεια,αλλα αυτα τα καρουμπαλα απο τιτανιο στο κεφαλι...μπρρρρ)
Ο Ξέρξης των 300 στο θυληκό μόνο που αυτή είναι 10 φορές πιο τρομακτική! Κουβαλάει τρέλα ο κόσμος... όμως δεν φταίει αυτή. Άμα διαβάζεις για βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια και πως την παντρέψανε στα 17 της παρά τη θέληση της πρέπει να έχει τραβήξει πολλά.