Η καλοκαιρινή αυλή του χώρου Τέχνης και δράσης Βρυσάκι (Βρυσακίου 17, 210 3210179, www.vryssaki.gr) στην Πλάκα φιλοξενεί απόψε και για τελευταία φορά γι' αυτό το καλοκαίρι την εκδήλωση που διοργανώνει ο ελληνικός καφές Bravo, στηρίζοντας και αναδεικνύοντας νέους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φετινό Athens Fringe Festival. Η συζήτηση που θα συντονίσει όπως κάθε άλλη φορά η δημοσιογράφος Σύλβια Κλιμάκη θα έχει για θέμα της τη μουσική και το χορό.

 

Μέρος στη συζήτηση θα πάρουν ταλαντούχοι άνθρωποι από το χώρο που θα μιλήσουν για τα όνειρα τους, τις εμπειρίες τους και αυτό που τους εμπνέει πιο πολύ στη ζωή τους. Οι καλεσμένοι θα είναι: o Χάρης Μπότσης / μουσικός - με σπουδές στο Jazz πιάνο και συνδημιουργός της ομάδας Κανένας Άγγελος, ο Βασίλης Παπασταμάτης / χορογράφος και δάσκαλος της Salsa και η Μαρία Καψάλη / μουσικός – συνιδρύτρια του μουσικού σχήματος «Εν αταξία».

 

 

Καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης, οι συμμετέχοντες και οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία ν' απολαύσουν παραδοσιακό ελληνικό καφέ Bravo φτιαγμένο στη χόβολη από τον barista Γιώργο Πισίνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Να είστε εκεί!