ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2013 | 00:48

Ο ρατσισμός κατά των singles

Είχα ακούσει σχετικά αλλά δεν το πολυέπιανα το θέμα. Μέχρι που στα 32 μου έχω βρεθεί να το βιώνω στο πετσί μου!Καταλαβαίνω πως η ροή των πραγμάτων και της ζωής του καθενός κάποια στιγμή τον αναγκάζει να ξεκόψει από τις παρέες του. Θες η δουλειά, ο γάμος, η οικογένεια, τα παιδιά... Κάποια στιγμή δεν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι 100% ο παλιός σου εαυτός ως προς τους φίλους και τους γνωστούς σου γιατί μπαίνουν άλλες προτεραιότητες (που και καλά κάνουν και μπαίνουν, έτσι εξελίσσεσαι).Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η μασονία των ζευγαρωμένων. Δεν μπαίνω στα "χωρικά ύδατα" των παντρεμένων, γιατί εκεί περιέργως συχνά υπάρχει κάποιο πάσο επίσκεψης στην καθημερινότητα τους. Τους ανανεώνει; Τους θυμίζει τα παλιά; Δεν ξέρω... Με τους παντρεμένους δεν έχω το θέμα με την άλλη περίεργη κάστα.Μιλάω για τους ζευγαρωμένους φίλους. Καταλαβαίνω να έχει ο/η σύντροφος σου την μερίδα του λέοντος της προσοχής σου. Αλλά ρε άνθρωπε... Εξήγησε μου γιατί ξαφνικά αλλάζουν οι παρέες σου και προτιμάς ως επί τω πλείστον άλλα ζευγάρια για παρέα. Ποια είναι αυτή η υποσυνείδητη εντολή που σε αποκόπτει από τα άτομα που ήταν ο κύκλος σου μέχρι σήμερα;Και προσοχή: δεν λέω γιατί ΑΥΤΟΥΣ κι όχι ΕΜΕΝΑ, αλλά γιατί εγώ δεν χωράω σε αυτόν τον κύκλο; Τί φοβάσαι; Μη και νιώσω ο μαγκούφης της παρέας; Στο χέρι σου είναι να εμπλουτίσεις την παρέα και με άλλους μαγκούφηδες, τουλάχιστον να μην νιώθουμε μοναξιά. Ξαφνικά γιατί με γεμίζεις αμφιβολίες για την ποιότητα της φιλίας μας; Που έτσι και τις εκφράσω, θα τα ακούσω με γελοιότητες περί ζήλιας προς την σχέση σου κι άλλες μαλακίες. Δεν έχω θέμα με το ότι είσαι σε σχέση -ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ- αλλά γιατί ξαφνικά με αποφεύγεις!?Και το χειρότερο. Τον κάνεις που τον κάνεις τον ρατσισμό, τουλάχιστον κάνε τον διακριτικά. Γιατί κανονίζεις ολόκληρες καταστάσεις μπροστά μου, και σχεδόν επιδεικτικά αποφεύγεις να με καλέσεις σε αντίθεση μέ οοοοοοσους έχουν σχέση από την παρέα;Δεν μπορώ να δεχτώ ούτε την λογική της "κακιάς επιρροής". Σιγά ρε την άσωτη ζωή που έχω κάνει και θα σε τραβήξω στην αμαρτία. Αλλά έχεις κάτσει να εξηγήσεις κάτι τέτοιο στην δικιά σου ή απλά ΟΝΤΩΣ σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι και απαντάς με το πάνω κεφάλι με ένα "YES MASTER"?Και στην τελική: "ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ!! ΜΑΛΑΚΕΣ!!"
3
 
 
 
 
σχόλια
εγώ ξέρω ότι εχω φίλους που είναι ζευγάρια και ακόμα και διακοπες για μέρες πηγαίνω μαζί τους, χωρις να με κανουν να αισθανομαι περιεργα. παντα σε διακατέχει ένα αίσθημα του ''αχ μωρε τι καλα που ειναι, κι εγω θελω και τι κανω εδω μονη'' αλλα αν περνας καλα μαζι τους και ξερουν να φερονται το θεμα ειναι απλο. απο την αλλη ναι.. εχω τυχει σε φιλους που μολις βρηκαν γκομενο/α καναν να εμφανιστουν κανα μηνα, οταν εμφανιστηκαν μιλουσαν μονο γι'αυτον/ην, κτλ και απλα καταλαβα οτι απο αυτους αυτο θα παρω, τον μπαστακισμό τους οταν δεν εχουν καποιον και την απουσια τους οταν εχουν καποιον. θα μου πεις ποιος σου ειπε εσενα κουκλιτσα μου να ζητας τοσα πολλα απο τους φιλους? ζηταω γιατι ετσι εχω μαθει, δινω στους φιλους γιατι ειναι η οικογενεια μου και θελω και να ειναι εκει, επειδη θελουν και οχι επειδη πρεπει. απο την αλλη αυτο το ''βγαινουμε ζευγαρια'' ακομα και σε σχεση να ειμαι το αποφευγω.. παντα θελω παρεα μιξ. ειναι λιγο βαρετο, ιδιως αν δεν ταιριαζετε με την γκομενα του φιλου του δικου σου, ή αν δεν ταιριαζει ο γκομενος της κολλητης σου με τον δικο σου να βγαινετε με το ζορι. υπαρχουν εν εται 2013 απειροι τροποι να διασκεδασεις και μπορεις να διαχωρισεις τι θα κανεις με τον δικο σου τι με τους φιλους σου και τι με ολους μαζι. να κρατας ισορροπιες σε ολα πρεπει, γιατι αν κανεις μονο το ένα ή μονο το αλλο το χασες το παιχνιδι. και κατι τελευταιο.. σταματηστε να κρεμιεστε απο τις σχεσεις.. ειτε φιλικες, αλλα κυριως γκομενικες! ολα ειναι πολυ ρευστα και πρεπει να δημιουργεις βασεις και σωστες σχεσεις, οχι να γινεσαι βδελλα!ανθρωποι που χανονται γιατι βρηκαν γκομενο θελουν απλα να τους κανεις περα.. και οταν χωρίσουν θα δουν τι ωραια που ειναι να βρεις καινουριους φιλους να κλαις στον ωμο τους γιατι χωρισες!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ