ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2013 | 17:03

Είναι δύσκολο να σπουδάζεις ΗΜΜΥ

Είναι δύσκολο να σπουδάζεις ΗΜΜΥ.-Είναι που πρέπει να γράψεις 19000 μόρια, και η θεία σου η κβαντονοικοκυρά να σου συμπαραστέκεται που "δε τα πήγες καλα και αναγκάστηκες να μπεις σε ενα ΤΕΙ στο ΑΙΓΑΛΕΩ"-Είναι που πρέπει να αφιερώσεις τη φοιτητική σου ζωη, για ένα αβέβαιο μέλλον σε έναν κλάδο που το θεωρεί περίπου αναγκαίο να μεταναστεύσεις.-Είναι που οι φοιτητές άλλων σχολών σου κλαίγονται επειδή αυτοί έχουν 10 μαθήματα ενω εσυ καλο-περνάς με 7. (Βέβαια ποτέ δε πρόσεξαν πως όσο είναι το 1 βιβλίο μας σε ύλη, είναι αυτών και τα 10 μαζί)-Είναι που όσοι δε κατάφεραν να μπουν στη σχολή, αφαιρούν το σ και βγάζουν όλη τους τη χολή στη σχολή ηλεκτρολόγων. -Είναι που σε όλο το Ε.Μ.Π. (οι φοιτητές του) βγάζουν τις ανασφάλειες περι την νοημοσύνη τους πάνω μας. Μας αποκαλούν και ψώνια επειδή διαθέτουμε μια στοιχειώδη αυτογνωσία των καταστάσεων και των δυνατοτήτων μας.-Είναι που συγκρίνουν το μέσο όρο τους οι φοιτητές άλλων τμημάτων, με το δικό μας μέσο όρο. Η διαφορά ποιότητας φάνηκε στις πανελλήνιες. Δεν γίνατε ξαφνικά αστέρια παντού. Ενω γράφατε 15000 μόρια και εγώ 19576(!!) στις πανελλήνιες και με πολλές διακρίσεις σε μαθηματικούς διαγωνισμού, πήγατε μαθηματικό και ξαφνικά γίναμε ίσα και όμοια, και εγώ βγάζω το ίδιο μέσο όρο με εσάς.-Και τέλος, το βασικότερο, είναι που δεν έχουμε γυναίκες. Ίσως είναι το βασικό μειωνέκτημα του να έχεις υψηλή βάση. Βέβαια μπορώ να ομολογήσω πως αυτές οι λίγες που υπάρχουν είναι πολύ έξυπνες. Επίσης αυτό είναι θετικό διότι έχουμε τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στην έρευνα μπας και παράξει κατι αυτή η χώρα. Δημήτρης.
1
 
 
 
 
σχόλια
το τι εγραψε ο καθενας στις πανελληνιες πιστευω πως ειναι πλεον γνωστο πως λιγο εχει να κανει με τις ικανοτητες του. οχι φιλε δεν εισαι στην πιο δυσκολη σχολη οσο και να θες να το πιστευεις.περνα βολτα απο μαθηματικο η φυσικο (σε σκληρα μαθηματα οπως τοπολογιες η κβαντομηχανικες) και θα δεις ποσα απιδια πιανει ο σακος.και στα λεει αυτα καποιος που ειχε διακρισεις στην εμε και εγραψε το ταπεινο 18300 στις πανελληνιες(οχι δεν επιασα το 19500) αλλα περνουσα ημμυ παρολα αυτα προτιμησα να περασω εκει που πραγματικα γουσταρα...στο φυσικο. το να συγκρινεις το μεσο ορο σου με το μαθηματικο δεν εχει κανεναν νοημα...το 8 στο μαθηματικο σε σας θα ειναι 9 τουλαχιστον.

Απεργία την Πρωτομαγιά